top of page

Afrika

Tanzania

På safariresa till Tanzania har du chansen att se The Big Five: elefanter, lejon, noshörningar, bufflar och leoparder eller varför inte besöka Ngorongoro-kratern där du kan få en panoramautsikt över det omgivande landskapet.

Zanzibar

Kombinera din safirresa med att uppleva vackra Zanzibar. Njut av kritvita stränder och klart vatten, perfekt för snorkling eller dykning.

Sydafrika

På din resa till Sydafrika tas du med på en upplevelse fylld med safari, äventyr och kultur. Det här är destinationen för dig som vill kombinera äventyrliga upplevelser på savannen med sofistikerade vinprovningar och goda middagar vid solnedgången.

Kenya

Kenya är den perfekta destinationen för dig som vill på safari. Hem till den berömda nationalparken Masai Mara och landet där du har bäst chans att se The Big Five: lejon, noshörning, elefant och buffel.

Namibia

Namibia är safariresan där du har chansen att se The Big Five: lejon, noshörning, elefant och buffel. Dessutom får du en astronomisk upplevelse med en av världens klaraste stjärnhimmel.

Rwanda och Uganda

I Rwanda och Uganda får du uppleva en otrolig naturskönhet i tät djungel och dramatiska landskap. Mest kända för sina bergsgorillor i sina ogenomträngliga skogsmarker, ges du chansen till en unik upplevelse och får se gorillorna på nära håll.

Vi skräddarsyr din resa till Afrika som låter dig uppleva unika safariupplevelser, där du kommer nära savannens vilda djurliv. Från lyxiga boenden till handplockade utflykter är varje detalj utformad för att du ska få ut det mesta av både äventyr och bekvämlighet.

Se vilda djur på nära håll på en lyxig safariresa i Kenya, Tanzania eller Sydafrika. Eller varför inte ta en cykel – eller vandringstur genom vackra Namibias ökenlandskap för att senare på kvällen njuta av den vackra natthimlen som är täckt med mer än bara stjärnor, här får du en inblick i Vintergatan.

Är du sugen på mer kultur och historia kan din resa till Afrika även berikas av platser som vittnar om forntida civilisationer, som pyramiderna i Giza. En resa till Afrika kan se ut på många sätt, låt oss guida dig till en resa som blir speciell just för dig.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page