top of page

Vårt urval i Namibia

ERBJUDANDE!

Zannier Hotels Sonop

Sonop bjuder in till en oslagbar kombination av lyx och ödemarkens charm med exklusiva tältliknande sviter. Här kan du koppla av vid poolen, njuta av spabehandlingar och äta god mat medan de blickar u...

ERBJUDANDE!

Zannier Hotels Omaanda

Omaanda ligger i utkanten av Namibias huvudstad Windhoek och är omgiven av boutiquehotellets egna reservat. Här får du chansen att få en skräddarsydd safariupplevelse med utflykter som passa just din...

ERBJUDANDE!

andBeyond, Sossusvlei Desert Lodge

För dig som vill kombinera ett äventyr i Namibiöknen med en exklusiv och unik upplevelse är Sossusvlei Desert Lodge ett utmärkt val för dig. Hotellet ligger i en av världens äldsta öknar som är känd f...

Namibia

Namibia är safariresan där du har chansen att se The Big Five: lejon, noshörning, elefant och buffel. Dessutom får du en astronomisk upplevelse med en av världens klaraste stjärnhimmel.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Namibia är en av få länder där havet möter öken. Här finner du röda sanddyner och dramatiska landskap i både Namiböknen och Sossusvlei som är två av världens äldsta öknar. Namibia har även vissa av de klaraste och mest imponerande stjärnhimlarna i världen. Platser som NamibRand Nature Reserve är populära för stjärnskådning.

FAKTA OM NAMIBIA

Bästa tid att åka: Från april till november

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Därför får du inte missa Namibia!

Namibia är ett destinationen för dig som söker en safariresa fylld med äventyr och ökenupplevelser. Här finner du Namiböknen, en av världens äldsta öknar, där de röda sanddynerna i Sossusvlei och Deadvlei skapar en vacker kontrast mot den klarblåa himlen. Upplev en mångfald av djur med allt från giraffer till zebror på Etosha National Parks saltslätter.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page