top of page

Vårt urval i Rwanda och Uganda

ERBJUDANDE!

One&Only Nyungwe House

One&Only Nyungwe House är en lyxig resort belägen i Nyungwe-skogen i Rwanda. Resorten smälter in i det frodiga landskapet och ger dig en känsla av lugn och återkoppling. Här kan du äta god mat, slappn...

ERBJUDANDE!

One&Only Gorilla’s Nest

One&Only Gorilla's Nest är en lyxresort i Rwanda i närheten av Volcanoes National Park, en region känd för sina bergsgorillor. Här bjuds du in till en magisk vistelse i hjärtat av Rwandas natur och få...

ERBJUDANDE!

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate är en prisbelönt regnskogslodge, inbäddad i det unika vulkaniska landskapet i södra Rwanda. Resorten är uppbyggd av sex boenden som liknar gigantiska fågelbon gömda i träden vid Volc...

Rwanda och Uganda

I Rwanda och Uganda får du uppleva en otrolig naturskönhet i tät djungel och dramatiska landskap. Mest kända för sina bergsgorillor i sina ogenomträngliga skogsmarker, ges du chansen till en unik upplevelse och får se gorillorna på nära håll.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Rwanda är känt för sina bergsgorillor. Parc National des Volcans (Volcanoes National Park) är en del av Virunga-bergskedjan och ett viktigt habitat för bergsgorillor. Besöker du landet är gorillatrekking en aktivitet du inte kan missa, för att få chansen att se det otroliga djuret.

FAKTA OM RWANDA OCH UGANDA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 13-15 timmar

Visum:

Du måste prova Rwanda och Uganda för att:

Här får du uppleva det rika djurlivet och den storslagna naturen. Förutom bergsgorillorna i den tätbevuxna djungeln har du också möjligheten att uppleva mer traditionell safari, som i Drottning Elizabeths Nationalpark, hem för vilda djur som lejon och elefanter. För dig som söker fler utflykter för att se mer av den mångsidiga naturen finns även möjlighet till vandringsäventyr till kraftfulla vattenfall, som Murchison Falls. Besök Rwanda & Uganda för en oförglömlig resa fylld med safari, naturupplevelser och bergsgorillor.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page