top of page

Vårt urval för kryssningar

ERBJUDANDE!

Kryssa i Medelhavet

VÄRLDSDEL/LAND

En längre kryssning runt Medelhavet ger dig möjlighet att uppleva antingen västra Medelhavet med Spa...

ERBJUDANDE!

Upplev Karibien med en kryssning

VÄRLDSDEL/LAND

Din kryssning börjar i paradiset St Maarten med sina vackra orörda stränder. Resan passerar bland an...

ERBJUDANDE!

Besök Australien och Nya Zeeland på en kryssning

VÄRLDSDEL/LAND

Du får en oförglömlig resa genom Australiens och Nya Zeelands fantastiska landskap och rika djur-och...

ERBJUDANDE!

Prova en kryssning i exotiska Asien

VÄRLDSDEL/LAND

Följ med på en resa genom Asiens varierande destinationer. Börja i livliga, moderna och väldigt rena...

ERBJUDANDE!

Åk på kryssning till magnifika Antarktis

VÄRLDSDEL/LAND

Prova ett äventyr till Antarktis orörda vildmark med en exklusiv kryssning. Gör dig redo för en resa...

Kryssningar

Från de soluppvärmda stränderna i Medelhavet till de exotiska paradisöarna i Karibien, bjuder kryssningen in dig till en värld av ren lyx till havs. Ge dig själv en upplevelse av elegans till havs och att se fler minnesvärda platser på kort tid!

Våra bästa resmål för kryssningar

Det bekvämaste sättet att utforska öar som Barbados, Bahamas och Puerto Rico i Karibien är onekligen på en lyxig kryssning, där du vaknar upp vid en ny tropisk ö varje morgon.
Det finns kryssningar till Antarktis och Island likväl som Japan och Sydamerika. Finns det länder du vill uppleva så kan vi hitta den kryssningen åt dig.

Vi erbjuder kryssningar över hela världen med flera bra rederier. Vi har en handfull som vi har jobbat lite extra med och de skiljer sig åt i storlek, standard, erbjudande och vilka resenärer som de passar till. Skall du på smekmånad eller firar du din 40-årsdag? Då passar Silverseas sofistikerade fartyg med mindre antal passagerare och ett lyxigt utbud. För dem som har passerat 50-årsstrecket passar Holland America line och Seabourne perfekt. Familjer och par njuter av Princess kryssningar som erbjuder utmärkt service, stort utbud och fantastisk underhållning. Celebrity cruises erbjuder lyxiga kryssningar för par och de som reser med äldre ungdomar. För barnfamiljer med yngre barn eller generationsresor passar Royal Caribbean med sitt enorma aktivitetsutbud perfekt.

Så stig ombord på en resa präglad av elegans och komfort på en exklusiv kryssning. Oavsett om du söker sol och bad, romantik, kultur eller äventyr vid stoppen längs rutten hittar vi kryssningen som passar dina önskemål. Fråga oss så guidar vi dig rätt i urvalet av kryssningsrederier och du får den upplevelse du söker.

Inspiration för kryssningar

Barnvänligaste safarin.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

LÄS MER

6 bästa golfbanorna.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

LÄS MER

SPA i världsklass.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

LÄS MER

Prova något nytt!

MAURITIUS LUX* GRAND BAIE

Beläget på öns norra kust precis vid stranden ligger detta fantastiska boutiquehotell. Här kan du både koppla av och vara aktiv, njuta av god mat, spa och öliv deluxe.  

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page