top of page

Vårt urval i Tanzania

ERBJUDANDE!

Aurari Camp

På Aurari Camp som utgångspunkt på din safariresa får du chansen att se The Big Five: lejon, buffalo, elefant, leopard och noshörning. Här bor du i ett lyxigt och elegant gästtält där du kommer nära n...

ERBJUDANDE!

&Beyond, Ngorongoro Crater Lodge

Ngorongoro Crater Lodge är en enastående fristad som vilar vid kanten av världens största aktiva vulkankrater. Med sin unika arkitektur och spektakulära omgivning erbjuder detta lyxiga boende en oförg...

ERBJUDANDE!

Singita Sabora Luxury Tented Camp

Vid Sabora Luxury Tented Camp får du en unik och exklusiv safarivistelse i hjärtat av Serengeti National Park, Tanzania. Detta lyxiga tältläger kombinerar elegans och äventyr. Varje tält är utrustat m...

Tanzania

På safariresa till Tanzania har du chansen att se The Big Five: elefanter, lejon, noshörningar, bufflar och leoparder eller varför inte besöka Ngorongoro-kratern där du kan få en panoramautsikt över det omgivande landskapet.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Serengeti National Park är en av världens mest kända nationalparker och hem för den storslagna migrationen av gnuer och zebror. Serengeti är också känt för sina stora rovdjurpopulationer, inklusive lejon och geparder. Passa på att åka på safari och få möjligheten att få ta del av Tanzanias otroliga djurliv.

FAKTA OM TANZANIA

Bästa tid att åka: Från juni till april

Flygtid: Ca 12-14 timmar

Visum:

Det bästa med Tanzania!

För dig som är äventyrslysten är bestigningen av Afrikas högsta berg, Kilimanjaro, en oförglömlig upplevelse. Här finns lite av det mesta, njut av vackra stränder, historiska städer som Stone Town, och avkopplande atmosfär på öarna utanför Tanzanias kust. Vill du se en mångfald av djur har du chans att se allt från flamingos i Lake Manyara till stora elefanter i Ngorongoro-kratern eller uppleva den stora migrationen i Serengeti.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page