top of page

Oceanien

Australien

Australien är landet där du finner allt från tropiska stränder, pulserande städer, vinregioner, barriärrev och äventyr i öknen eller djungeln.

Nya Zealand

Nya Zealand, en unik ö känd för sin fantastiska natur, lokala flora och fauna och sin kultur. Utforska ön och besök vackra stränder, dramatiska landskap, pittoreska städer och majestätiska fjordar.

Fiji

Vita stränder, kristallklart vatten och ett rikt undervattensliv. Fiji är ett tropiskt paradis där du kan njuta av den vackra naturen, solen och värmen samt utforska öarna.

Franska Polynesien

Franska Polynesierna består av över 100 öar med vita stränder, turkost vatten och vulkaniska landskap. Här finner du ett tropiskt paradis som är en säker destination för sol och värme.

Cooköarna och Tonga

Cooköarna och Tonga, två tropiska ögrupper belägna i stilla havet. Här finner du paradisstränder, med klarblått vatten och ett rikt undervattensliv.

Oceanien är fylld av tropiska resmål med vita stränder, kristallklart vatten och vacker natur. Känn den mjuka brisen från Fijis palmer eller bada i det turkosa vattnet vid Bora Boras stränder. Upplev lyxiga bungalower över vattnet eller utforska fantastiska snorkel och dykmöjligheterna vid korallreven längst med Fijis kust.

Vill du se storslagen natur och vilda djur kan Australien vara resmålet för dig, här har du möjligheter till stadsutflykter i Sydney, Melbourne och Perth eller safariupplevelser ute i vildmarken. Eller upplev Nya Zeeland som är äventyrsresenärens paradis med aktiviteter som bungy jump, skidåkning och forsränning.

I Oceanien har du alla möjligheter att forma semestern efter dina önskemål. Vare sig du söker avkoppling på en tropisk ö eller stadspulsen i Sydney eller Melbourne är Oceanien rätt destination för dig.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page