top of page

Sydamerika

Brasilien

I Brasilien kan du slappna av på vackra tropiska stränder med kritvit sand och turkost vatten omgivna av dramatiska klippformationer. Här kan du ge dig ut på äventyr i världens största regnskog, Amazonas och upptäcka skogens rika biologiska mångfald.

Peru

Peru, hem till en av världens underverk – Machu Picchu. Här kan du dessutom upptäcka Amazonas och blicka ut över dramatiska bergstoppar på en vandringstur.

Mexico

På din resa till Mexiko möts du av vackra vita stränder med kokospalmer och kristallklart vatten. Här kan du dessutom utforska spännande städer och mayafolkets ruiner.

Costa Rica

Costa Rica är en tropisk tillflyktsdestination för dig som söker äventyr. Hem till en mångfald av färgglada fågelarter, vacker natur och vulkaner är det här den perfekta destinationen för dig som vill uppleva ett rikt naturliv och unik natur.

Ecuador

Ecuador, ett måste för naturälskaren. Från de höga bergstoppar och vulkaner i Anderna till tätbevuxna Amazonas med sitt rika djurliv är det här platsen för dig som vill uppleva vacker och varierande natur.

Argentina

Argentina är destinationen för dig som söker en resa som bjuder in till en variation av aktiviteter och sevärdheter. Här kan du upptäcka glaciärer, vattenfall och kända vinregioner som Mendoza och Salta

Upplev äventyr med en skräddarsydd resa i Sydamerika. Här finns resmålen som bjuder in dig till festliga evenemang i Rio, vackra stränder i Brasilien, fartfyllda äventyr i San Gil beläget i Colombia eller historiska sevärdheter som Machu Picchu i Peru.

Här är kontinenten som ger dig valmöjligheter till hur du vill spendera din semester. Oavsett om du längtar efter äventyr i Amazonas djungler, historiska vandringar i Machu Picchu eller avkopplande dagar på Brasiliens eller Mexiko stränder, har Sydamerika resan för dig.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page