top of page

Fira kärleken med en exklusiv resa till Maldiverna

Femstjärniga Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi är en legendarisk resort som kommer att finns kvar hos er långt efter att bröllopsresan är slut.Inbäddad bland vit sand och kristallblått vatten, 45-minuters yachtresa från Velanas internationella flygplats, ligger magnifika Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Med 11 restauranger, egna Michelin-kockar, privata handgjorda matsalarna i bambu och ett spa i världsklass hamnar hotellet på topplistan över Maldivernas bästa resorts.


När du anländer till ön tilldelas du en personlig concierge som kommer att finnas till hands under hela din vistelse. Här finns 119 strand-, rev- och vattenvillor med privata pooler inklusive den privata ön Ithaafushi. Mitt i vattnet, mellan de två öarna, ligger stora exklusiva villor på 560 kvm alla utrustade med allt du kan tänka dig och avskilda från resterande villor på ön. Dessa är perfekta för er som ska åka på bröllopsresa och gärna vill vara för er själva. Vill du bo ännu mer avskildhet finns det möjlighet att hyra en privat ö på 30 000 kvm.Tröttnar du på lata dagar i solen finns här mycket att göra. Dyk ner under vattnet och upptäck korallreven, spela tennis, träna eller varför inte passa på att föreviga resan med en privat fotografering. Vi garanterar att din vistelse på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi kommer bli både unik och minnesvärd.


Kontakta oss så hjälper vi dig boka den kanske roligaste delen av bröllopet.
Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page