top of page

Vårt urval i Kenya

ERBJUDANDE!

Villa Rosa Kempinski

I hjärtat av Nairobi hittar du Vila Rosa Kempinski, ett unikt hotell som blandar europeisk lyx med kenyansk gästfrihet. Oavsett om du är i Nairobi för att utforska staden, koppla av vid poolen eller k...

ERBJUDANDE!

The Chale Island

Välkommen till Chale Island, Kenyas enda privata tillflykts ö. Belägen i Indiska oceanen, utanför Kenyas södra kust, hittar du detta paradis med vita stränder och tropisk regnskog. Här kan du slappna ...

ERBJUDANDE!

Giraffe Manor

Välkommen till Giraffe Manor, ett hotell utöver det vanliga. Beläget i hjärtat av Kenya, hittar du detta unika hotell, där djur och natur möter modern design. Det som gör Giraffe Manor till en unik up...

Kenya

Kenya är den perfekta destinationen för dig som vill på safari. Hem till den berömda nationalparken Masai Mara och landet där du har bäst chans att se The Big Five: lejon, noshörning, elefant och buffel.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Besök Kenya under migreringen då flera miljoner zebror, gnuer och gaseller vandrar mellan Serengeti Nationalpark i Tanzania till Masai Mara-reservatet i Kenya i jakt på föda och vatten. Detta sker mellan juni och oktober.

FAKTA OM KENYA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 9-10 timmar

Visum:

Därför älskar vi Kenya!

Förutom safariupplevelser kan du, under din resa till Kenya, ta del av den kulturella rikedomen hos Maasai-folket, känt för sin traditionella livsstil och färgstarka klädsel. Här har du även möjligheten att kombinera din safarivistelse med avkoppling. Njut av vackra stränder som Diani Beach och Malindi, där snorkling bland korallreven förgyller dina dagar. För dig som söker mer äventyr finns möjligheter som cykling bland bergen eller ballongflygning över savannen.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page