top of page

Nordamerika

New York

Staden som aldrig sover, skyskrapor som sträcker sig längs Manhattan och det vackra Central park. New York är den perfekta destinationen för dig som vill känna pulsen, äta god mat och utforska allt från Brooklyn till Manhattan.

Florida

Från det pulserande Miami, tropiska Key West till fartfyllda Orlando och unika Everglades. Florida erbjuder dig en variation av destinationer, alla med sol och värme.

Karibien

Karibien, är ett tropiskt paradis som består av en rad öar med med vackra städer, turkost vatten och god mat. Utforska öar som Barbados, Bahamas och Puerto Rico. Detta gör du enklast genom kryssningar där du vaknar upp vid en ny tropisk ö varje morgon.

Hawaii

På Hawaii blir du välkomnad till tropiska öar och vackra stränder med turkost vatten. Det här är platsen för dig som vill utforska tropisk natur på land, snorkla i det kristallklara vattnet eller bara ligga på stranden och slappna av.

Kalifornien och Nevada

I Kalifornien och Nevada får du uppleva stadspulsen i städer som Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas. Är du ute efter en naturupplevelse finner du det i nationalparken Yosemite med sina höga vattenfall, djupa dalar, och spektakulära berg.

Kanada

I Kanada finner du allt från enastående natur, vinteraktiviteter till pulserande städer som Toronto och Vancouver. Kanada ger dig en helhetsupplevelse, med unika landskap, valsafari i en välkomnande atmosfär.

Utforska den storslagna kontinenten som erbjuder dig allt från värme i Florida och Kalifornien, pulserande städer som New York och Miami till Kanadas vackra landskap och moderna städer. Nordamerika bjuder dig på en stor variation där du kan utforska USA och Kanadas alla hörn. Åk längs Highway 1 eller ut mot Karibien längs Floridas Keys och se vart resan tar dig.

Längtar du efter storslagna landskap kan du utforska Kanada som ger dig möjligheten att utforska de böljande bergen, glittrande sjöarna och unika städer som Vancouver och Toronto. Eller varför inte berika resan och se favoritlaget i den kanadensiska nationalsporten ishockey. Oavsett om det är de livliga gatorna i New York, soliga stränder i Kalifornien eller de mäktiga bergen i Colorado, guidar vi dig till en minnesvärd resa.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page