top of page

Europa

Portugal

Portugal, med sina vackra landskap och stränder som sträcker sig längs Atlantens kust. Njut av solen och värmen på Algarvekusten eller utforska den pulserande huvudstaden Lissabon.

Grekland

Semestern väntar i Grekland. Känt för sitt kristallklara vatten och vita stränder i överflöd, är det den perfekta destinationen för dig som söker en familjesemester med sol och bad.

Spanien

Ett sommarparadis med öar som Mallorca och Ibiza till fastlandets Marbella. I norr finner du dem perfekta weekenddestinationerna i Madrid och Barcelona.

Frankrike

Frankrike, känt för sin kultur, mat och vackra städer. Här finner du allt från romantikens Paris, Versailles och distriktet Champagne till Franska Riviera och Alperna. Oavsett tid på året är Frankrike alltid rätt destination, oavsett tillfälle.

England

Brittisk kultur, vackra landsbygder och Londons pulserande stadsliv, England erbjuder något för alla. Boka en weekend i London fylld med god mat och shopping eller åk ut på landsbygden och ta del av de vackra engelska landskapen.

Italien

Italien, ett land med en rik historia och kultur. Från modets huvudstad, pastans hemland till idylliska Comosjön och Amalfikusten.

För dig som behöver en paus i vardagen erbjuder vi resor och weekends till Europas alla hörn. Vill du shoppa i Paris, njuta av konst i Rom eller uppleva kultur i Aten finns den perfekta weekendresan för dig. Är du i stället ute efter värme och sol finner du norra Italiens vackra sjöar, den lyxiga franska Rivieran och de idylliska grekiska öarna.

Oavsett vilken säsong har Europa den perfekta destinationen för dig. Utforska Barcelona och ta sedan båten ut till Mallorca eller Ibiza. Upplev alperna och skidåkning i världsklass eller boka den perfekta weekendresan till London eller Madrid. En resa i Europa passar alltid, oavsett tillfälle.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page