top of page

Vårt urval i Sydafrika

ERBJUDANDE!

One&Only Cape Town - Bo 3 nätter, betala för 2

Just nu erbjuder One&Only Cape Town dig 1 gratisnatt när du bokar 3 nätter eller 2 gratisnätter när du bokar 8 nätter. Erbjudandet inkluderar även frukost för max 2 vuxna och 2 barn.

One&Only Cape To...

ERBJUDANDE!

Delaire Graff Estate

Delaire Graff Estate är en exklusiv resort belägen i hjärtat av Stellenbosch, en av Sydafrikas mest framstående vinregioner. Denna unika egendom kombinerar lyxigt boende med enastående vingårdar och k...

ERBJUDANDE!

Amakhala Game Reserve, Bush Lodge

Amakhlala Game Reserve är en unik safarilodge beläget i den östra Kapprovinsen i Sydafrika. Inbäddad i Sydafrikas vackra natur, erbjuds du en unik upplevelse och får komma nära landets vilda naturliv....

Sydafrika

På din resa till Sydafrika tas du med på en upplevelse fylld med safari, äventyr och kultur. Det här är destinationen för dig som vill kombinera äventyrliga upplevelser på savannen med sofistikerade vinprovningar och goda middagar vid solnedgången.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Vackra vinregioner, unik natur och vilda djur är några av de få sakerna du inte får missa i Sydafrika. Besök vinproducerande regioner som Stellenbosch, Franschhoek eller Paarl, där du får njuta av vinprovningar. Eller besök Kruger National Park där du får ta del av vacker natur samt möjlighet att se Big Five (lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning) och andra spektakulära vilda djur.

FAKTA OM SYDAFRIKA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Därför älskar vi Sydafrika!

Sydafrika erbjuder äventyrsupplevelser utöver det vanliga. För dig som söker en adrenalinkick kan du se hajar på nära men säkert avstånd i en nedsänkt bur, hoppa fallskärm, surfa eller varför inte klättra i Taffelberget. Längst den natursköna kuststräckan Garden Route får du njuta av vackra stränder och dramatiska klippor Under din resa till Sydafrika kan du dessutom förgylla din vistelse med vin i kända vinregioner som Stellenbosch och Franschhoek. Dessa regioner bjuder inte bara in till gott vin utan även till en fantastisk utsikt över de vackra landskapen.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page