top of page

6 anledningar att resa med oss

Travel Concept säljer skräddarsydda premiumresor till hela världen. Här kan du läsa om 6 riktigt bra anledningar till varför du ska boka din nästa resa med oss.1. Conciergeservice vid paketresa

Vi har flera unika samarbetspartners och tillsammans med Quintessentially erbjuder vi alltid conciergeservice när du bokar din paketresa med oss. Det ger dig möjlighet att få biljetter till evenemang som är svåra att boka själv såsom Wimbledon, Monaco Grand Prix och premiärer på Cannesfestivalen. Du kan även få hjälp med bord på gourmetrestauranger, besök på konstgallerier och utställningar samt tillgång till andra typer av exklusiva events och upplevelser.


2. Alltid skräddarsytt

Vi ser till att du får uppleva fantastiska safariresor, solresor, skidresor, weekendresor och mycket mer. Alltid anpassat efter dig, dina önskemål och dina förutsättningar.


3. Gedigen kunskap och expertis

Hos oss får du service i världsklass – från första kontakt till dess att du landar hemma igen. Du kan alltid känna dig trygg när du bokar din resa hos oss.


4. Bekymmersfri och smidig bokning

Berätta för oss vart du vill åka och vilka förväntningar du har på resan så löser vi resten. Vi ger dig ett smidigt och bekymmersfritt resande där det lilla extra alltid ingår.


5. Omtanke in i minsta detalj

Vi fixar det där du inte tänkt på, håller koll på detaljerna och finns till hands om du har frågor eller behöver hjälp – före, under och efter resan.


6. Personlig service hela vägen

Hos oss får du service i världsklass – från första kontakt till dess att du landar hemma igen. Du kan alltid känna dig trygg när du bokar din resa hos oss.Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page