top of page

Mellanöstern

Dubai

Dubai erbjuder dig alltid värme och sol i en unik miljö med sina höga skyskrapor och lyxiga atmosfär. En resa till Dubai ger dig en pulserande stadsmiljö, vackra stränder och unika upplevelser, vilket passar oavsett tillfälle.

Abu Dhabi

Förenade Arabemiratens huvudstad som erbjuder dig en kombination av tradition och innovation. Upplev den pulserande staden, njut av värmen, slappna av på ett av stadens lyxhotell eller ta del av internationella gourmetrestauranger eller det lokala gatuköket.

Jordanien

Jordanien är en unik destination med en rik historia och ett enastående kulturarv. Utforska landets fantastiska landskap, från Petra till Wadi Rum.

Marocko

Marocko, känt för sin vackra kakelmosaik, arkitektur, traditionella marknader och sin smakrika mat. Upplev den Marockanska kulturen bland lummiga olivlundar i det orangea ökenlandskapet och se vart Marockos kultur tar dig.

Oman

Oman erbjuder en unik kombination av gammalt och nytt. Från landets rika historia och kultur till den pulserande huvudstaden Muscat. Här finner du traditionella marknader, ökenlandskap, unik arkitektur och traditionella maträtter.

Qatar

Qatar ger dig en unik kombination av modernitet, kultur, historia och lyx. Utforska traditionella marknader, upplev den pulserande huvudstaden Doha eller slappna av och njut av solen vid landets vackra stränder.

Mellanöstern, en kontinent rik på kultur och historia. Oavsett om du drömmer om en avkopplande stadsresa, en resa fylld av äventyr eller en oförglömlig familjesemester, har vi det perfekta resmålet för dig. Från de moderna och lyxiga städerna i Dubai och Qatar till de mer kulturella och historiska länderna Oman och Jordanien, erbjuder Mellanöstern en variation av destinationer.

Utforska Marrakech och upplev landets kultur mitt bland marknader och olivlundar. Eller utforska Petra och Wadi Rum i Jordanien för att sedan besöka landets huvudstad Amman för att njuta av värmen och stadens rika historia från romarriket.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page