top of page

Safari och bergsgorillor i sin naturliga miljö

Få en helt oförglömlig upplevelse och möt de sällsynta och majestätiska bergsgorillorna när de vandrar fritt i sin naturliga miljö.Låt din nästa safari börjar på One&Only Gorilla’s Nest, en fridfull tillflyktsort vid foten av Virunga vulkanområde djupt inbäddad i eukalyptusskogen. Här blir du inte bara omhändertagen på bästa möjliga sätt, utan du bjuds också på enastående mat och dryck som ingår i din vistelse. Varje måltid bjuder på färska och lokala ingredienser som kombineras för att skapa raffinerade rätter. För att göra din vistelse ännu mer minnesvärd inkluderas även två signaturresort-upplevelser varje dag. Dessa unika aktiviteter har noggrant utformats för att ta dig närmare Virungas magi. Det kan vara allt från guidade vandringar genom skogen för att upptäcka gömda vattenfall och sällsynta djurarter till spännande safariäventyr där du kan beundra den fantastiska fauna som omger dig.Men höjdpunkten på din vistelse blir utan tvekan mötet med bergsgorillorna. Det är en extraordinär upplevelse som bara få människor får möjlighet att uppleva i livet. Under detta unika möte kommer du att vara omgiven av lugnet och stillheten i deras naturliga habitat medan du får observera dessa storslagna varelser på nära håll. Deras imponerande storlek, deras intelligens och de milda uttrycken i deras ögon skapar minnen för livet.


One&Only Gorilla’s Nest lämnar ingen oberörd. Hör av dig till oss så ser vi till att denna fantastiska resa blir något som du får uppleva.Commentaires


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page