top of page

Vi finns med dig hela vägen

Vi ser till att du som reser med oss alltid får det bästa. De vackraste stränderna, exklusivaste hotellen, godaste maten och de mest spännande upplevelserna. Med oss kan din semester börja innan resan då vi tänker, letar, planerar och bokar allt åt dig. Du behöver bara luta dig tillbaka och njuta. Välkommen till Travel Concept - det rätta sättet att resa.

Travel Concept säljer skräddarsydda premiumresor till hela världen. Vi ser till att du får uppleva fantastiska safariresor, solresor, skidresor, weekendresor och mycket mer. Alltid anpassat efter dig, dina önskemål och dina förutsättningar. Vårt mål är att ge dig ett ett exklusivt, smidigt och bekymmersfritt resande där det lilla extra alltid ingår.

Vårt mål är att ge dig en oförglömlig semester

Möt teamet som hjälper dig med din resa

Både Marie och Andreas är två passionerade och erfarna reseälskare. Tillsammans hjälper de dig hitta och boka allt från välkända resmål till unika guldkorn som få känner till.

Andreas Stolzenberg

TRAVEL CONSULTANT STOCKHOLM

Det finns få saker i livet som har gett mig så mycket som resandet har gjort. Det började med ett intresse men utvecklades snabbt till en karriär för att med min erfarenhet hjälpa andra som också ville upptäcka världen. Som många med mig så har jag en förkärlek till Thailand och framför allt Bangkok, jag älskar pulsen, dofterna, människorna och utbudet av allt som finns att göra, allt ifrån takbarer och marknader till att cykla runt Bang Kachao och njuta av en kall cappucino. Förutom Thailand så ligger även Maldiverna och Tokyo väldigt högt upp som favoritdestinationer och är varmt att rekommendera för den som vill komma utanför Europa.

Marie Öhman

TRAVEL CONSULTANT STOCKHOLM

Mina stora intressen resor, människor, djur och natur har funnits som en röd tråd genom mina dryga 35 år i resebranschen. Jag har arbetat framförallt med privatresor, men även med grupp & konferens samt event. En specialitet är skräddarsydda långresor och kryssningar. Många resor såväl i tjänst som privat har gett mig en god kunskap om resandets logistik och olika resmål och kulturer. Vad gäller favoritresmål så har jag många. Man kan säga att jag samlar på öar, där Greklands och Thailands övärld är något jag alltid återkommer till. Jag brinner för att hjälpa dig hitta precis den resa du söker och delar gärna med mig av mina samlade erfarenheter! Vad drömmer du om?

Vi har även en butik i Uppsala - BIG Travel Concept med tre Travel Consultants: Cecilia, Niklas och Mattias. De hjälper dig mer än gärna.

Tel: 018-692 200

uppsala@bigtravel.se

Varför välja Travel Concept?

CONCIERGESERVICE INGÅR VID PAKETRESA

Vi har flera unika samarbetspartners och tillsammans med Quintessentially erbjuder vi alltid conciergeservice när du bokar din paketresa med oss.

ALLTID SKRÄDDARSYTT

Vi ser till att du får uppleva fantastiska safariresor, solresor, skidresor, weekendresor och mycket mer. Alltid anpassat efter dig, dina önskemål och dina förutsättningar.

GEDIGEN KUNSKAP OCH EXPERTIS

Vi reser kontinuerligt till alla våra destinationer. Det gör att vi har stor kunskap om resmålen vi rekommenderar när vi skräddarsyr din resa.

BEKYMMERSFRI OCH SMIDIG BOKNING

Berätta för oss vart du vill åka och vilka förväntningar du har på resan så löser vi resten. Vi ger dig ett smidigt och bekymmersfritt resande där det lilla extra alltid ingår.

OMTANKE IN I MINSTA DETALJ

Vi fixar det där du inte tänkt på, håller koll på detaljerna och finns till hands om du har frågor eller behöver hjälp – före, under och efter resan.

PERSONLIG SERVICE HELA VÄGEN

Hos oss får du service i världsklass – från första kontakt till dess att du landar hemma igen. Du kan alltid känna dig trygg när du bokar din resa hos oss.

3 enkla sätt att resa med oss

BÖRJA PACKA OCH LÅT OSS TA HAND OM RESTEN

Hör av dig till oss och berätta vad längtar efter så löser vi resten. Slipp tänka, leta, planera och boka – vi vet vart det bästa finns och vi delar det med dig. 

3

TA DEL AV VÅRT BREDA UTBUD OCH ERFARENHET

Världen ligger för dina fötter! Vill du ut på havet, åka skidor eller utforska slätterna på savannen? Valet är ditt och vi finns här för att hjälpa dig hela vägen fram.

2

PRATA MED VÅRA TRAVEL CONSULTANTS

Berätta för oss vad en drömresa ska innehålla enligt dig. Vi återkommer med rekommendationer baserat på våra personliga erfarenheter  - alltid skräddarsytt efter dina önskemål.

1

6 anledningar att resa med oss

Travel Concept säljer skräddarsydda premiumresor till hela världen. Här kan du läsa om 6 riktigt bra anledningar till varför du ska boka...

Våra resevillkor

Här kan du läsa mer om vad som gäller när du bokar din resa hos oss. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig. För att göra en...

Vår resegaranti

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet. Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle...

Travel Concept är systerbolag till företaget BIG Travel som är en av Nordens ledande affärsresebyråer.  


Om BIG Travel: 


BIG Travel är en av Nordens ledande affärsresebyråer med den senaste digitala bokningstekniken med säte i Sverige.


BIG Travel erbjuder en heltäckande reseservice för deras avtalskunder när de är ute efter att boka affärsmöten & evenemangsresor och har marknadens bredaste utbud inom flyg, tåg, hotell, hyrbilar marktransporter mm.


Med mer än 35 års erfarenhet är det BIG Travels målsättning att vara det självklara valet för företaget och affärsresenären. Genom att samla marknadens utbud av flyg, tåg, hotell, hyrbilar och mycket mer på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra företagskunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa. Genom deras digitala verktyg ska resenärer erbjudas omtanke, engagemang och tillgänglighet. 


Behöver ditt företag en resebyrå? Läs mer om BIG Travel här.

BIG Travel - Vårt systerbolag 

inspiration och erbjudanden från oss.

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

SKICKA

Exklusiva resebokningar och conciergeservice

Travel Concept skapar oförglömliga resor och minnen för livet. Vårt mål är att ge dig ett exklusivt, smidigt och bekymmersfritt resande där det lilla extra alltid ingår. Med över 35 års erfarenhet av resebranschen har vi gedigen kunskap om världen och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

 • Vi följer läget noggrant på alla våra resmål och du som bokat en resa kan vara trygg med att vi kontaktar dig vid möjliga ändringar eller om något oväntat inträffar.

   

  Här är några saker som är bra att tänka på om du ska ut och resa:

  • Pass och visum. Försäkra dig om att ditt pass är giltigt tillräckligt lång tid efter resan. 

  • Reseförsäkring. Tänk på att det är viktigt att du har en pålitlig reseförsäkring. 

  • Inreseregler. Många länder har tagit bort alla restriktioner gällande Covid-19, vilket gör det mycket lättare för dig som ska ut och resa. Inresekrav varierar dock beroende på resmål och reglerna kan komma att ändras med kort varsel, så det är viktigt att du håller dig uppdaterad med vad som gäller.

   

   Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, så ser vi till att hjälpa dig. För mer information och uppdateringar se gärna: UD:s reseinformation - Regeringen.se eller Visumservice.se.

 • Våra kunders säkerhet är vårt största fokus och vi följer alltid rekommendationer från lokala myndigheter och Utrikesdepartementet. De flygbolag vi använder trafikerar inte några riskområden. Vi följer situationen noggrant hela tiden och skulle din resa påverkas på något sätt kommer du att bli informerad.

 • Skulle din resa mot all förmodan att påverkas kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt via telefon. 

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page