top of page

Vårt urval i Zanzibar

ERBJUDANDE!

Mnemba Island

Mnemba Island är det perfekta stället att varva ner på efter intensiva safariäventyr på det afrikanska fastlandet eller helt enkelt som ett mål i jakten på Robinson-känslan. Men det är inte bara avkop...

ERBJUDANDE!

Bawe Island

Den första juni 2024 slår Bawe Island upp portarna. Detta är en privat ö utanför Zanzibar, belägen med en 15 minuters båtfärd från staden Stone Town. Den privata ön är över 30 hektar, som stoltserar m...

ERBJUDANDE!

Park Hyatt Zanzibar

På Park Hyatt Zanzibar kan du förvänta dig elegans och lyx i hjärtat av Stone Town. Detta 5-stjärniga hotell kombinerar sofistikerad komfort som smälter samman med stadens rika kulturella arv.

Här k...

ERBJUDANDE!

Xanadu Luxury Villas

Xanadu Luxury Villas bjuder in dig till en förhöjd lyx och avkoppling på Zanzibar. Här kan du njuta av solen vid poolen med utsikt över havet eller slappna av på den privata vita stranden med klarblåt...

ERBJUDANDE!

Zuri Zanzibar Hotel & Beach Resort

På Zuri Zanzibar får du en avslappnande tropisk semester. Här väljer du mellan avskärmade villor och bungalower i den tropiska växtligheten för en extra privat känsla. Till skillnad från de flesta str...

Zanzibar

Kombinera din safirresa med att uppleva vackra Zanzibar. Njut av kritvita stränder och klart vatten, perfekt för snorkling eller dykning.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Passa på att besöka Nungwi och Kendwa Beach för dykning och snorkling i det turkosa vattnet eller utforska den historiska stadsdelen Stone Town där du kan upptäcka kryddmarknader. Intresserar kryddor lite extra får du heller inte missa en lärorik guidad tur på någon av öarnas kryddplantager.

FAKTA OM ZANZIBAR

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Därför älskar vi Zanzibar!

Zanzibar är framför allt känt för sina vita stränder och turkosa vatten vilket gör resmålet unikt i Afrika. Besök antingen strandparadiset i eget syfte eller avrunda din safariupplevelse till något av våra andra resmål i Afrika med en lugn tropisk sol- och badsemester. Här får du en kombination av naturlig skönhet, kulturella rikedomar och avkoppling.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page