top of page

Indiska Oceanen

Maldiverna

Det tropiska paradiset Maldiverna. Här finner du ett rikt marint liv och turkost vatten längs de vita stränderna, perfekt för sig som vill snorkla eller dyka. Här kan du dessutom bo i bungalower precis ovanför vattenytan.

Seychellerna

Seychellerna är resmålet för dig som söker en tropisk flykt med möjlighet till att hoppa mellan unika och avskilda öar i Indiska Oceanen. Här får du en blandning av paradisstränder, korallrev och chansen att utforska öarnas mångfald av djur och natur.

Mauritius

På din resa till Mauritius gör du rätt i att njuta av sol och bad i det turkosa vattnet vid de vita stränderna, men här kan du dessutom fylla dagarna med sportaktiviteter som golf och tennis. Utforska ön och se vart resan tar dig.

Sri Lanka

Sri Lanka är ett unikt land som erbjuder dig allt från en mångfaldig natur, kulturell rikedom, historiska platser och en egen matkultur. Utforska Sri Lanka och låt landet visa dig allt från teplantager och tropiska ständer till regnskog och bergsområden.

Madagaskar

Madagaskar är känt för sin breda biologiska mångfald med djur och växtarter som inte återfinns någon annanstans på jorden. Som hem till en rad ekosystem med allt från halvöknar, regnskogar och kustlandskap kan du forma din naturupplevelse helt efter egen smak.

Indiska Oceanen tar dig bortom det förväntade och introducerar dig till en värld av tropisk skönhet. Oavsett om du söker avkoppling, sol och bad eller vill utforska naturlivet är Indiska Oceanen rätt destination för dig.

Från Mauritius turkosa vatten, Seychellernas granitöar till Maldivernas rika undervattensliv, perfekt för snorkling och dykning, finns det något för alla. Varje ö i Indiska Oceanen har något unikt att erbjuda, men där alla är ett nytt tropiskt paradis.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page