top of page

Prova på en kryssning!

Ny morgon, ny destination, med hela världen utanför ditt fönster.En kväll på ett kryssningsfartyg är en kväll som aldrig behöver ta slut! Vi på Travel Concept är experter på kryssningsresor och vi lovar att du inte kommer ångra en lyxig tur på havet.


För det är bekvämlighet, service, shower, massor av restauranger och en atmosfär av kärlek och gemenskap som gör att kryssningsresor alltid kommer att ligga oss varmt om hjärtat. Att kryssa är som att vara på en stor hotellresort men att få upptäcka nya platser varje dag utan att behöva förflytta sig eller packa ner och upp i resväskan.


Och det är just det där som är så magiskt, att varje morgon få vakna upp vid en ny destination med hela världen utanför sitt fönster. För med kryssningsfartyg serveras du en värld av aktiviteter, äventyr och nya platser på silversked – något som vi själva och många av våra kunder uppskattar.Ibland tillbringar man också lite längre tid ombord vissa dagar, vilket gör att man då kan passa på att gå på SPA-behandling, koppla av vid poolen eller prova på de aktiviteter som kryssningsfartyget erbjuder. Detta och så mycket mer får du uppleva om du provar på att åka med på ett kryssningsfartyg någon gång.


Vi säljer exklusiva kryssningar till hela världen, allt från Nilen och Panamakanalen till Miami och Alska. Och självklart har vi flera rutter i Karibiens övärld och Västindien eller varför inte prova en Expeditionskryssning? Har du kanske Galapagos eller Antarktis på din bucketlist? Hör av dig till oss så hittar vi kryssningen som passar just dig.Kommentarer


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page