top of page

Vårt urval i Mexico

ERBJUDANDE!

One&Only Mandarina - Bo 3 nätter, betala för 2

Just nu erbjuder One&Only Mandarina dig 1 gratisnatt när du bokar 3 nätter eller 2 gratisnätter när du bokar 7 nätter. Erbjudandet inkluderar även gratis frukost för 2 personer.

One&Only Mandarina är...

ERBJUDANDE!

One&Only Palmilla - Bo 3 nätter, betala för 2

Just nu erbjuder One&Only Palmilla dig 1 gratisnatt när du bokar 3 nätter eller 2 gratisnätter när du bokar 7 nätter. Erbjudandet inkluderar även frukost på restaurangerna Agua eller Breeze och gäller...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Mexico City

Four Seasons Mexico City ger dig en unik upplevelse mitt i den pulserande staden. Hotellet kombinerar lyx med traditionell mexikansk charm och erbjuder förstklassiga restauranger som förenar det klass...

ERBJUDANDE!

La Valise Tulum

La Valise Tulum är känt för att erbjuda en exklusiv och lyxig upplevelse för sina besökare. Hotellet har ett unikt och elegant designkoncept som skapar en intim atmosfär. Varje svit är omsorgsfullt in...

ERBJUDANDE!

Rosewood Mayakoba Riviera Maya

Rosewood Mayakoba i Riviera Maya är omgiven av tropisk regnskog, turkosblå laguner och vita sandstränder. Hotellet bjuder in dig till lyxiga boendealternativ, och du väljer mellan privata sviter och e...

Mexico

På din resa till Mexiko möts du av vackra vita stränder med kokospalmer och kristallklart vatten. Här kan du dessutom utforska spännande städer och mayafolkets ruiner.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Tequilan och mezcals hemland. Både tequila och mezcal är två drycker destillerade i México och producerade på agaveväxter. Väl i landet ges du möjligheten att besöka destillerier för att få se processen från start till slut. Det kända och unika märket Clase Azul bjuder bland annat in dig till deras destilleri där dem berättar om deras historia.

FAKTA OM MEXICO

Bästa tid att åka: från november till april

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Det bästa med Mexico!

Här genomsyrar sol och bad större delar av din vistelse på stränder som kan jämföras med några av de vackraste i världen. Det kristallklara vattnet ger även de perfekta förutsättningarna för att snorkla i det varma vattnet. Mexiko är även känt för sin höga hotellstandard och kvalité. Välj mellan boutiquehotell som sätter sin unika prägel för att ge dig en mer personlig upplevelse eller lyxiga resorter.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page