top of page

Vårt urval i Costa Rica

ERBJUDANDE!

El Silencio Lodge & Spa

El Silencio Lodge & Spa är omgiven av tropisk skog. En utmärkt destination för naturälskare och äventyrare som söker en unik och fridfull upplevelse mitt i naturen. Lodge & Spa erbjuder eleganta och ...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort Peninsula Papagayo

Halvön Papagayo är känt för sina vackra stränder, klara vatten och rika biologiska mångfald. Four Seasons Resort Peninsula Papagayo är omgivet av frodig regnskog och har en slående utsikt över Stilla ...

ERBJUDANDE!

Hacienda AltaGracia

Hacienda AltaGracia är beläget i den pittoreska regionen Perez Zeledon, omgiven av frodiga grönområden och imponerande bergstoppar. Hotellets eleganta sviter och villor är utformade för att ge dig en ...

ERBJUDANDE!

Tabacón Thermal Resort & Spa

Tabacón Thermal Resort & Spa är en exklusiv fristad omgiven av frodig regnskog i La Fontuna. Resorten är känd för sina naturliga termiska källor från Arenal-vulkanen som strömmar genom området. Grotto...

Costa Rica

Costa Rica är en tropisk tillflyktsdestination för dig som söker äventyr. Hem till en mångfald av färgglada fågelarter, vacker natur och vulkaner är det här den perfekta destinationen för dig som vill uppleva ett rikt naturliv och unik natur.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Här finner du en av världens mest biodiversa länder, med en stor variation av växt- och djurarter, inklusive många sällsynta och unika arter. Nationalparker och naturreservat, som Monteverde Cloud, Forest Reserve samt Corcovado National Park, erbjuder dig möjligheter att uppleva denna biologiska mångfald.

FAKTA OM COSTA RICA

Bästa tid att åka: Från november till augusti

Flygtid: Ca 15-17 timmar

Visum:

Det bästa med Costa Rica!

För dig som vill ha en tropisk resa med slående landskap fylld med aktiviteter kan Costa Rica vara rätt destination. Här kan du upptäcka regnskog med exotiska växter och djur i nationalparker som Corcovado och Tortuguero. Eller ge dig ut på storslagna äventyr i området runt vulkanen Arenal. Costa Rica har några av de bästa surfstränderna i världen. Tamarindo och Jaco är populära destinationer för surfare på alla nivåer.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page