top of page

Vårt urval i Brasilien

ERBJUDANDE!

Ponta dos Ganchos

Ponta dos Ganchos Exclusive Resort ligger på en privat halvö nära Governador Celso Ramos i delstaten Santa Catarina. Hotellet är känt för sin avskildhet och förstklassiga service med en oslagbar närhe...

ERBJUDANDE!

Palácio Tangará São Paulo

Palácio Tangará är ett exklusivt lyxhotell beläget i hjärtat av São Paulo. Hotellet är känt för sin eleganta arkitektur och återspeglar en kombination av modern stil och klassisk elegans. Här får du e...

ERBJUDANDE!

Rosewood São Paulo

Rosewood São Paulo är en del av Cidade Matarazzo, ett komplex bestående av flera byggnader från början av 1900-talet som på senare tid omvandlats för att bli en mångsidig destination. Här har du resta...

ERBJUDANDE!

Copacabana Palace

Copacabana Palace är en ikoniskt lyxhotellbelägenhet i hjärtat av Rio de Janeiro. Med sin tidlösa glamour och enastående arkitektur har hotellet varit en symbol för lyx och elegans sedan det öppnades ...

Brasilien

I Brasilien kan du slappna av på vackra tropiska stränder med kritvit sand och turkost vatten omgivna av dramatiska klippformationer. Här kan du ge dig ut på äventyr i världens största regnskog, Amazonas och upptäcka skogens rika biologiska mångfald.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Planerar du att besöka Rio de Janeiro ska du planera in din resa under deras karnevalsäsong. Karnevalerna är kända för sina färgalada parader, fantastiska kostymer, sambamusik och dans och sker oftast i början av året.

FAKTA OM BRASILIEN

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 16-18 timmar

Visum:

Du måste prova Brasilien för att:

Brasilien har mycket att erbjuda utöver sol och bad. I foten av både grönskande berg och milslång kustlinje har du huvudstaden Rio de Janeiro. Hem till karnevalen: Carnaval do Rio de Janeiro som uppmärksammats för sina färgglada parader och musik. Här kan du uppleva en av världens största vattenfall Iguazúfallen. På din resa till Brasilien får du en blandning av nya upplevelser och kan samtidigt njuta av solen vid strandkanten.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page