top of page

Vårt urval i Ecuador

ERBJUDANDE!

Hotel del Parque

Hotel del Parque är beläget i mitten av Parque Histórico, en historisk och kulturell park i utkanten av Guayaquil. En utmärkt plats att börja ditt äventyr i Ecuador. Under din vistelse kan du njuta av...

ERBJUDANDE!

Casa Gangotena

I hjärtat av Quito finner du det lyxiga boutiquehotellet Casa Gangotena, känt för sin historiska charm och eleganta arkitektur. Med sitt centrala läge ger hotellet dig direkt tillgång till populära de...

Ecuador

Ecuador, ett måste för naturälskaren. Från de höga bergstoppar och vulkaner i Anderna till tätbevuxna Amazonas med sitt rika djurliv är det här platsen för dig som vill uppleva vacker och varierande natur.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Här finner du Galápagosöarna som är en världsberömd ögrupp, känd för sin enastående biologiska mångfald och unika djurliv. Utforska även Anderna som erbjuder dig vackra landskap, aktiva vulkaner och charmiga städer som Quito och Cuenca.

FAKTA OM ECUADOR

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 15-17 timmar

Visum:

Favoriter i Ecuador!

På äventyr genom Anderna finns möjligheter till vandring och klättring på vulkaner som Cotopaxi. I Amazonas regnskog hittar du färgglada fåglar och apor bland trädtopparna, när du tar dig fram genom den tätbevuxna regnskogen. Får du inte nog av djurlivet kan du även ta tig till Galápagosöarna, där du kan se unika djurarter som jättesköldpaddor, sjölejon och färgglada fiskar. 2850 meter över havet hittar du Quito som är en av de högst belägna huvudstäder i världen, känt för sina designhotell som Casa Gangotena och Hotel del Parque.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page