top of page

Vårt urval i Peru

ERBJUDANDE!

Sanctuary Lodge, a Belmond Hotel, Machu Picchu

Från Belmond Sanctuary Lodge har du Machu Picchu bara ett stenkast bort. Hotellet ligger nämligen vid foten av detta underverk. En klar fördel med närheten är att du får en unik chans att upptäcka rui...

ERBJUDANDE!

Belmond Rio Sagrado

På Belmond Rio Sagrado bor du i lyxiga rum och sviter. Följ med på hotellets guidade utflykter till några av de mest unika platserna i Peru, däribland Machu Picchu. Ta och utforska de historiska ruine...

Peru

Peru, hem till en av världens underverk – Machu Picchu. Här kan du dessutom upptäcka Amazonas och blicka ut över dramatiska bergstoppar på en vandringstur.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Machu Picchu är en av världens mest kända och imponerande arkeologiska platser som är en gammal inkastad belägen högst upp på en bergsstopp. Vandra längst den berömda Inkaleden som leder dig till Machu Picchu och erbjuder dig en unik resa genom olika landskap och inkaruiner.

FAKTA OM PERU

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 18-20 timmar

Visum:

Därför älskar vi Peru!

Ge dig ut på ett äventyr genom Peru och upplev dess rika historia och inkacivilisationens lämningar. Res bekvämt genom landets vackra landskap med tåg när du tar dig genom Anderna upp till Machu Picchu i första klass. Belmond Hiram Bingham-tåget erbjuder den mest exklusiva och bekväma upplevelsen för att nå Machu Picchu. Här får du även tillgång till en expertguide och möjlighet att uppleva Machu Picchu innan det öppnas för allmänheten.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page