top of page

Vårt urval i Oman

ERBJUDANDE!

Anantara Jabal Akhdar

Upplev ett av världens högst belägna lyxhotell bland Omans bergslandskap på Anantara Al Jabal Al Akhdar, som ger dig en kombination av komfort och spektakulär natur. Oavsett om du söker romantik, även...

ERBJUDANDE!

Al Baleed Salalah

På Al Baleed Salalah får du uppleva lyx och kulturell rikedom på Omans sydkust. Denna plats förenar Mellanösterns traditionella charm med modern elegans och bjuder in till en unik vistelse. Ta en lugn...

ERBJUDANDE!

The Chedi Muscat

The Chedi Muscat är ett lyxigt 5-stjärnigt strandhotell som passar perfekt oavsett tillfälle. Bara på hotellets område kan du utforska sex restauranger och lounger, spa-anläggningen, en 103 meter lång...

Oman

Oman erbjuder en unik kombination av gammalt och nytt. Från landets rika historia och kultur till den pulserande huvudstaden Muscat. Här finner du traditionella marknader, ökenlandskap, unik arkitektur och traditionella maträtter.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Känd för sin rika historia, vackra natur och spännande kultur. På din resa till Oman får du inte missa huvudstaden Muscat, hem till några av världens största moskéer som Qabboos Grand Mosque. Upplev kamelridning och sandboardning i ökenlandskapet.

FAKTA OM OMAN

Bästa tid att åka: Från oktober till april

Flygtid: Ca 9-11 timmar

Visum:

Det bästa med Oman!

Utforska Muscat som är en modern stad med inslag av landets traditioner och historia. Strosa längs de traditionella soukarna, kulturella upplevelser och upptäck staden. Rör dig ut mot Wahiba Sands-öken där du kan utforska ökenlandskapet. Ta del av ökens aktiviteter under dagen som kamelridning och njut sedan av stjärnhimlen när solen gått ner.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page