top of page

Vårt urval i Marocko

ERBJUDANDE!

Four Seasons Hotel Casablanca

Casablanca har ett livligt nattliv med många barer och klubbar som bjuder på underhållning och en livlig atmosfär. Här kan du förvänta dig live musik, dans och lokala och internationella drycker på po...

ERBJUDANDE!

La Mamounia

La Mamounia Palace, är beläget i Marrakech och inbäddad i 17 hektar stora trädgårdar, där doften av exotiska blommor och ljudet av fågelsång skapar en fridfull oas mitt i den livliga staden. Hotellets...

ERBJUDANDE!

Mandarin Oriental, Marrakech

Mandarin Oriental Hotel i Marrakech är en lyxig oas som förenar moderna bekvämlighet med traditionell marockansk charm. Beläget i hjärtat av den pulserande staden, erbjuder hotellet dig en fridfull vi...

ERBJUDANDE!

Amanjena

Inspirerat av de rosafärgade byggnaderna i Marrakech ligger det palatsliknande Amanjena, nära den mytomspunna röda staden. Hotellet är omgivet av palmträd och olivlundar, vilket skapar en lugn och avs...

Marocko

Marocko, känt för sin vackra kakelmosaik, arkitektur, traditionella marknader och sin smakrika mat. Upplev den Marockanska kulturen bland lummiga olivlundar i det orangea ökenlandskapet och se vart Marockos kultur tar dig.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Marocko har fyra kungliga städer - Rabat, Casablanca, Fes och Marrakech. Dessa städer har en rik historia med vacker arkitektur och kulturella sevärdheter. Utforska de traditionella marknaderna kallade souk eller souker som finns runt om i landet, mest känd är Jemaa el-Fnaa-torget i Marrakech.

FAKTA OM MAROCKO

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 9-11 timmar

Visum:

Därför rekommenderar vi Marocko!

Besök färgglada marknader kallade souks där du finner allt från handgjorda hantverk till kryddor och lädervaror. Strosa genom torg och gränder och upplev den marockanska kulturen. I Marrakech känner du stadens puls med klassisk arkitektur och byggnader klädda i kakelmosaik. Rör dig ut mot Saharaöknen och utforska sanddyner på en kamelrygg eller på en ökensafari. I Marocko får du ta del av kultur, historia och traditionell mat i vackra miljöer.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page