top of page

Vårt urval i Abu Dhabi

ERBJUDANDE!

The St. Regis Abu Dhabi

The St. Regis Abu Dhabi förenar autentisk arabisk gästfrihet med över ett sekel av skräddarsydd St. Regis-tradition. Hotellet är beläget vid stranden i Abu Dhabi och där du får tillgång till den priva...

ERBJUDANDE!

Al Wathba, a Luxury Collection Desert Resort & Spa, Abu Dhabi

Al Wathba, är en resort som kombinerar modern komfort med Mellanösterns traditionella gästfrihet. Belägen i Wathba-öknen erbjuds du en unik upplevelse med möjlighet till att utforska Abu Dhabis öken. ...

ERBJUDANDE!

Rosewood Abu Dhabi

Rosewood Abu Dhabi erbjuder dig en lyxig upplevelse i hjärtat av Förenade Arabemiraten. Beläget precis vid havet längs Corniche Road, omges du av en kombination av modern lyx och Mellanösterns traditi...

ERBJUDANDE!

The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi

The St. Regis Saadiyat Island Resort är belägen på den vackra ön Saadiyat Island i Abu Dhabi. Här möts du av en spektakulär utsikt över arabiska golfen och dess vita sandstränder, perfekt för dig som ...

Abu Dhabi

Förenade Arabemiratens huvudstad som erbjuder dig en kombination av tradition och innovation. Upplev den pulserande staden, njut av värmen, slappna av på ett av stadens lyxhotell eller ta del av internationella gourmetrestauranger eller det lokala gatuköket.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Kombinerar din resa till Abu Dhabi med F1-loppen på Yas Marina Circuit, som vanligt vist hålls i slutet av november eller början av december. Yas Island erbjuder också ett överflöd av nöjes- och fritidsaktiviteter, med bland annat Ferrari World och Yas Waterworld. Glöm inte att besöka konstmuseet Louvre Abu Dhabi, som rymmer en imponerande konstsamling som sträcker sig över flera tidsepoker.

FAKTA OM ABU DHABI

Bästa tid att åka: Från november till mars

Flygtid: Ca 9-11 timmar

Visum:

Du måste prova Abu Dhabi för att:

Ta del av staden traditioner, till vacker arkitektur, traditionell mat och ökenlandskap. Njut av värmen och solen vid Abu Dhabi vackra stränder. Utforska det blåa vattnet, genom segling eller snorkling vid de vackra öarna runt Abu Dhabis kustlinje. Staden är även kända för sina evenemang som oftast hålls på Yas Island. Upplev det anrika Grand Prix eller ta del av dem olika nöjesparkerna som Ferrari World och Warner Bros.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page