top of page

Vårt urval i Qatar

ERBJUDANDE!

Raffles Hotels & Reasorts Doha

Välkommen till en värld av förstklassig service på Raffles Hotels & Resorts i Doha. Här bor du i höjden av lyx i ett av Qatars skrytbyggen med smakfullt inredda rum och sviter. Är du ute efter en exkl...

ERBJUDANDE!

The St. Regis Doha

The St. Regis Doha är ett 5-stjärnigt strandhotell beläget vid West Bay, intill Diplomatiska distriktet i Doha och Arabiska Gulfen, där sanddyner, antik arkitektur och den pittoreska Pearl Island skap...

ERBJUDANDE!

Al Messila, A Luxury Collection Resort and Spa Doha

Al Messila, A Luxury Collection Resort and Spa, beläget i Doha inbäddad mellan ökensand och stadens pulserande liv, är detta en unik destination. Med sin privata palatsmiljö, inhemska trädgårdar, lyxi...

Qatar

Qatar ger dig en unik kombination av modernitet, kultur, historia och lyx. Utforska traditionella marknader, upplev den pulserande huvudstaden Doha eller slappna av och njut av solen vid landets vackra stränder.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Besök den konstgjorda ön The Pearl-Qatar som är ett lyxigt bostads- och nöjesdistrikt med exklusiva restauranger och shoppingupplevelser. Upplev ökenlandskapet på en ökensafari och hyr en kamel. Upptäck de vackra stränderna i Qatar. Katara Beach är en populär plats för vattenaktiviteter och avkoppling.

FAKTA OM QATAR

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 5-7 timmar

Visum:

Därför älskar vi Qatar!

Utforska Doha, en modern stad som blandar skyskrapor med traditionell arkitektur. Här finner du lyxiga hotell, förstklassig shopping och sevärdheter som The Pearl-Qatar och Souq Waqif. I Katara Cultural Villige får du chansen att utforska Qatars kulturella arv genom konst, musik, teater och traditionell konst. Njut av sol och bad vid landets vackra stränder och ta del av olika vattenaktiviteter. Besöker du Qatar under vinterhalvåret har du även chansen att få se valhajar när dem migrerar genom den arabiska viken.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page