top of page

Vårt urval i Jordanien

ERBJUDANDE!

The St. Regis Amman

The St. Regis Amman är ett 5-stjärnigt hotell där lyx genomsyrar hela din vistelse. Beläget i Abdoun-distriktet, tar du dig enkelt till Ammans många sevärdheter. Boka in en dagstur till Petra eller Wa...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Hotel Amman

På Four Seasons Hotel Amman får du en lyxig tillvaro med förstklassig service. Beläget i hjärtat av Amman ges du chansen att utforska historiska platserna som Petra och Wadi Rum eller varför inte ta e...

ERBJUDANDE!

Hyatt Regency Aqaba Ayla

Hyatt Regency Aqaba Ayla Resort är din tillflyktsort bland berg, med en exklusiv marina och 18-hålsbana på Ayla Golf Club. Här får du ett elegant rum eller svit med en slående utsikt över Röda havet e...

Jordanien

Jordanien är en unik destination med en rik historia och ett enastående kulturarv. Utforska landets fantastiska landskap, från Petra till Wadi Rum.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Utforska Petra, en antik stad som är känd för sina rosa sandstensklippor och gravar, inklusive den ikoniska skattkammaren (Al-Khazneh). Platsen står med på UNESCO:s världsarvslistan och är idag en av världens mest kända arkeologiska platser. Utforska Wadi Rum eller ”Månens dal” som är ökenregion med imponerande sanddyner och dramatiska klippformationer samt en vacker stjärnhimmel.

FAKTA OM JORDANIEN

Bästa tid att åka: Från mars till maj eller från september till november

Flygtid: Ca 9-11 timmar

Visum:

Du måste prova Jordanien för att:

Den rika historien och kulturen är något som genomsyrar hela landet. Utforska den antika staden Petra, inristad i rosa sandsten eller utforska Wadi Rum även känt som ”dalen av månen”. Rör du dig till landets huvudstad Amman har även staden ett rikt kulturarv, med historiska ruiner från Romarriket. Upplev den moderna, men historiska staden med en pulserna kultur och se vad Jordanien har att erbjuda dig.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page