top of page

Våra favoritdestinationer för en weekendresa i vår!

Vad passar inte bättre på våren än en weekendresa till en stad i Europa? Möt våren, strosa längs vackra kvarter, njut av god mat och se vart staden tar dig. Vi har listat 4 av våra favoritdestinationer för en weekendresa!


Rom

Söker du en weekendresa fylld med kultur och god mat är Rom rätt destination för dig. Strosa i den pulserande staden, ät italiensk mat och ta en kopp kaffe på ett mysigt torg och upplev konsten och kulturen. Utforska Trastevere kvarteren och se vart staden tar dig.


Bor gör du bäst på The Rome EDITION som är ett hotell fokuserat på design och upplevelse. Söker du något mer klassiskt är Hotel de Russie ett utmärkt val. Hotellet har sedan öppning varit en tidlös favorit bland konstnärer, författare och politiker, och hotellet blev kallat "paradiset på jorden" av den franske poeten Jean Cocteau år 1917, en utmärkelse som består än idag. Oavsett om du bor på hotellet eller inte är deras innergård ett måste för en drink eller två.


Paris

Möt våren i Paris och strosa längs vackra kvarter och Seine. Slå dig ner på en uteservering utblickande den vackra staden och njut av en kaffe och croissant. Passa på att ta del av förstklassig shopping eller varför inte besöka Louvren. Oavsett vad du är ute efter är Paris alltid ett bra val.


Bor gör du bäst på La Réserve Paris som ligger intill Trocadéro. Hotellet erbjuder dig en spektakulär utsikt över Eiffeltornet och Seine-floden och är en perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska Paris. Ett annat bra val är Art Deco-landmärket - Four Seasons Hotel George V. Hotellet ligger gömt i Paris Gyllene Triangel, strax utanför den historiska Champs-Elysées.


Barcelona

Boka en weekend och utforska Barcelona som ger dig en kombination av stadspuls samt bad och sol. Upptäck mysiga torg, njut av god tapas och sangria, eller utforska sevärdheter som Park Güell och Sagrada Familia. Barcelona är en pulserande stad och passar oavsett tillfälle och sällskap.


Bor gör du bäst på det anrika hotellet W Barcelona. Hotellets läge vid stranden och dess närhet till restauranger, barer och nattklubbar vid Port Olímpic, tillsammans med närheten till stadens främsta sevärdheter gör det till en utmärkt utgångspunkt. Ett ytterligare bra val är El Palace Hotel Barcelona som en symbol för elegans och ligger centralt beläget i Barcelonas hjärta. Detta femstjärniga hotell, tidigare känt som Ritz Barcelona, har en lång historia och har varit värd för kändisar, kungligheter och ansedda gäster genom åren.


London

London är alltid ett bra val för en weekendresa, men kanske lite extra härligt på våren. Njut av god mat, strosa i Hyde Park eller i Kensingtons vackra kvarter samt upplev konst och kultur. Den pulserande staden har något för alla.


Bor gör du bäst på The London EDITON som är skapat i samarbete med den välkände hotellmagneten Ian Schrager och den prisbelönte arkitekten John Pawson. Ett ytterligare bra val är Claridge’s som är ett anrikt hotell i Art Deco stil. Hotellet ligger i mitten av Mayfair vilket ger en närhet till Londons bästa restauranger och shopping.


Blir du också sugen på en weekendresa till någon av dessa destinationer ? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från flyg och hotell till resturangbokningar och inträde på diverse medlems klubbar.
Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page