top of page

Tidlös elegans på ikoniskt hotell i Cannes

Välkommen till Carlton Cannes som utstrålar exklusivitet och elegans i världsklass. Detta i en ikonisk byggnad som har välkomnat kändisar, kungligheter och världsledare i över ett sekel.Låt dig förtrollas av tidlös elegans genom omsorgsfullt inredda rum och sviter. Från din privata balkong kan du njuta av spektakulär utsikt över det skimrande Medelhavet eller den vackra staden Cannes. Hotellet är känt för sin uppmärksamhet på detaljer och extraordinär personlig service.


För gourmander är Carlton Cannes en kulinarisk dröm. Deras förstklassiga restauranger och barer bjuder på måltider där deras prisbelönta kockar förför dina smaklökar med lokala delikatesser och internationella läckerheter. Oavsett om du söker en romantisk middag för två eller en avslappnad stund vid poolen finns här något för alla.Hotellet ger dig också möjligheten att utforska den glamorösa staden Cannes som är känd för sin filmfestival, modeveckor och jetset-livsstil. Upptäck det bästa av vad denna fantastiska destination har att erbjuda, allt inom bekvämt räckhåll från ditt boende på hotellet. Upplev strandnärhet, tidlös elegans, kulinariska höjdpunkter och en glamorös atmosfär.Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page