top of page

Betongdjungeln där drömmar blir verklighet

Åk på en weekend i New York och upplev det bästa av gastronomi och kultur.New York City är staden där möjligheterna är oändliga. Oavsett om du utforskar konstvärlden på The Met, njuter av en gourmetmåltid på Per Se eller dansar på Rainbow Room så kommer din weekend i denna storslagna stad att vara fylld av exklusiva och minnesvärda ögonblick.


Planera din resa noggrant, boka bord i förväg och ge dig själv friheten att utforska staden som aldrig sover. Vi hjälper dig hela vägen och bokar du en paketresa med oss får du även tillgång till conciergeservice.


Se och göra i New York

The Metropolitan Museum of Art

Ett av världens största konstmuseer, The Met, är ett mecka för konstälskare. Utforska ett imponerande utbud av konstverk från olika epoker och kulturer.


The High Line

En unik parkbyggnad på en övergiven järnvägslinje. Ta en promenad på The High Line och upplev en imponerande panoramautsikt över staden. Perfekt för avkoppling och att njuta av stadens atmosfär.Broadway-show

Att gå på en föreställning på Brodway är nog ett måste när man är i New York. Njut av världsberömda shower och musikaler på de berömda teatrarna längs med den lika kända gatan. Vi hjälper dig med biljettbokningen!


Bo på bästa sätt i New York

Gör din weekend i New York City oförglömlig genom att välja ett boende som kompletterar din önskan om lyx och bekvämlighet. Här är våra bästa tips:


The Plaza

Ett ikoniskt landmärke och en symbol för överdådig elegans. The Plaza Hotel, beläget vid Fifth Avenue, erbjuder enastående service och lyxiga rum. Upplev klassisk glamour och njut av närheten till Central Park och Broadway.


Mandarin Oriental

Med en fantastisk plats vid Time Warner Center och 80 Columbus Circle, erbjuder Mandarin Oriental, New York, eleganta rum och enastående service. Utsikten över Hudson River och Central Park gör detta hotell till ett spektakulärt val för den kräsna resenären.


The Ned NoMad

The Ned NoMad erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga där varje detalj är noggrant utvald för att du ska få det bästa av historisk charm och modern lyx. Med ett perfekt läge i hjärtat av New York City blir det enkelt att utforska staden med det här hotellet som bas. The Ned NoMad har också ett eget utbud av restauranger och barer som alla är väl värda ett besök.


Ta hjälp av oss när du vill boka den perfekta weekendresan till New York.Comentarios


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page