top of page

Claras bästa Londontips!

London är utan tvekan en av mina favoritdestinationer och är perfekt för en weekendresa oavsett årstid. Här kommer några av mina måsten och bästa Londontips.


Hotell

Bäst bor du på The London EDITON som är skapat i samarbete med den välkände hotellmagneten Ian Schrager och den prisbelönte arkitekten John Pawson. En annan favorit är Claridge’s som är ett anrikt hotell i art deco stil. Hotellet ligger i mitten av Mayfair vilket ger en närhet till Londons bästa restauranger (några listade nedan) & shopping.


Bacchanalia

Detta är en relativt nyöppnad restaurang i London och kan vara en av de vackraste restaurangerna jag har besökt. Allt från inredningen till maten och drinkarna är helt genomtänkta och gör detta till en unik middagsupplevelse.



Lunch på Cecconi’s

En av mina absoluta favoritlunchställen i London, särskilt på sommarn när man kan sitta i solen och njuta av ett glas rosé. Här serveras du en klassik italiensk meny och jag går alltid för risotton eller en god pasta.



Red Room

Detta lär vara en av de vackraste hotellbarerna. Red Room hittar du lite dolt inne på The Connaught som förövrigt är ett riktigt bra hotell att bo på. Här serveras cocktails i toppklass och är ett perfekt stopp innan en middagsbokning.



Isabel

Detta är ett måste för middag! Allt i restaurangen är genomtänkt till och med inredningen i badrummen är otroligt. Oavsett om man vill ta ett glas i baren eller på deras bakficka, eller äta en god middag är detta alltid ett bra ställe att gå till. Tips är att beställa deras hummerpasta.



Hyde Park

Bjuder London på sin bästa sida med bra väder älskar jag att starta morgonen med att strosa genom Hydepark med en kaffe i handen. Är det säsong stannar jag alltid på The Italien Garden Cafe för att äta en sen frukost. Deras croissant med scramble eggs är ett måste!



Royal Albert Hall

Jag tycker alltid det hör till att gå på en konsert eller musikal i London. Royal Albert Hall har oftast en rad olika uppsättningar av konserter som jag definitivt tycker är värt att boka.


Blir du också sugen på en weekendresa till London? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från flyg och hotell till resturangbokningar och inträde på diverse medlems klubbar.




BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page