top of page

Vårt urval i Nya Zealand

ERBJUDANDE!

Hapuku Lodge + Tree Houses

Hapuku Lodge + Tree Houses ligger längst Kaikouras kustlinje som är en plats fylld med äventyr och upplevelser. Inom en bekväm 10-minuters bilresa väntar en mångfald av aktiviteter som ger dig en smak...

ERBJUDANDE!

Blanket Bay

Vid kanten av den hisnande Lake Wakatipu, omgiven av dramatiska bergstoppar och spektakulära landskap, ligger Blanket Bay. Här kan du välja mellan att bo i huvudlodgen med sina intimt inredda rum och ...

ERBJUDANDE!

Rosewood Kauri Cliffs

Det som utmärker Kauri Cliffs lite extra är golfmöjligheterna. Ta med dina klubbor eller hyr premiumklubbor på plats på en av världens mest spektakulära golfbanor. Här ramas varje hål in av en panoram...

Nya Zealand

Nya Zealand, en unik ö känd för sin fantastiska natur, lokala flora och fauna och sin kultur. Utforska ön och besök vackra stränder, dramatiska landskap, pittoreska städer och majestätiska fjordar.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Nya Zeeland erbjuder dig en varierad och storslagen natur med imponerande landskap, inklusive berg, sjöar, regnskogar, stränder och glaciärer. Fiordland National Park och Milford Sound är exempel på vackra naturområden du inte får missa när du besöker landet.

FAKTA OM NYA ZEALAND

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 32-34 timmar

Visum:

Du måste prova Nya Zealand för att:

Här får du chansen att utforska den vackra mystiska ön. Nya Zealand erbjuder dig ett minne för livet där du får ta del av deras vackra landskap som utvecklas längs ön. Det är ett vänligt folk du möts av som gärna delar med sig av sin Maorikultur. Ta del av vin från öns egna distrikt och njut av god mat. Söker du äventyr erbjuder Nya Zealand dig en variation av extremsport eller varför inte utforska kända platser från klassiska filmer som Sagan om Ringen och The Hobbit.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page