top of page

Vårt urval i Cooköarna och Tonga

ERBJUDANDE!

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Aitutaki Lagoon Private Island Resort är en exklusiv resort belägen på den pittoreska ön Aitutaki, som är en del av Cooköarna i Stilla havet. Här ges du möjligheten att bo i en privat bungalow ovanför...

Cooköarna och Tonga

Cooköarna och Tonga, två tropiska ögrupper belägna i stilla havet. Här finner du paradisstränder, med klarblått vatten och ett rikt undervattensliv.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Under valsäsongen, som är från juli till oktober får du möjligheten att se knölvalar i deras naturliga miljö. Både Cooköarna och Tonga har flera ö-grupper som erbjuder dig vackra laguner, korallrev samt möjligheten att utforska det marina livet genom snorkling och dykning.

FAKTA OM COOKÖARNA OCH TONGA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 30-32 timmar

Visum:

Det bästa med Cooköarna och Tonga!

Njut av det tropiska klimatet och den vackra miljön. Här finner du en avslappande atmosfär, med vacker natur och god mat. Båda öarnas klara vatten gör det perfekt för att dyka eller snorkla för att upptäcka livet under ytan, se mängder med fiskar och havssköldpaddor. Åker du till Tonga kan du få ta del av valskådning när Humpbackvalarna migrerar till Tonga under parningssäsongen. Välkommen till ett tropiskt paradis.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page