top of page

Vårt urval i Australien

ERBJUDANDE!

Besök Australien och Nya Zeeland på en kryssning

Du får en oförglömlig resa genom Australiens och Nya Zeelands fantastiska landskap och rika djur-och naturliv. Resan startar i Sydney där du kan se operahuset och Harbour Bridge. Melbourne väntar med ...

ERBJUDANDE!

Spicers Sangoma Retreat

Spicers Sangoma Retreat är beläget på den östra sluttningarna av det dramatiska Blue Mountains, med utsikt över de bördiga markerna i Nepean River, vilket gör detta till en unik destination. Döpt efte...

ERBJUDANDE!

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge är en exklusiv resort belägen i hjärtat av den tropiska regnskogen i Queensland, Australien. Omgiven av Australiens världsarvslistade Daintree-regnskog som möter Stora Barriärrevet, m...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Hotel Sydney

Four Seasons Hotel Sydney är beläget vid Circular Quay och erbjuder dig en fantastisk utsikt över Sydney Harbour, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för dig som vill utforska staden. Här får...

Australien

Australien är landet där du finner allt från tropiska stränder, pulserande städer, vinregioner, barriärrev och äventyr i öknen eller djungeln.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Australien är hem för en mångfald av unika djur, inklusive känguruer, koalor, wombats och monotremes som näbbdjuret och echidnan. Landet har en imponerande natur med vackra stränder, regnskogar, öknar och korallrev, inklusive det kända Great Barrier Reef, som du inte får missa när du besöker Australien.

FAKTA OM AUSTRALIEN

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 23-25 timmar

Visum:

Det bästa med Australien!

Börja din resa med att utforska Sydney, Melbourne eller Brisbane. Upplev städernas puls, ta del av kultur samt deras rika matkultur som är känt för sina färska råvaror. Rör dig sedan vidare till landets vinregioner som Barossa Valley eller Margaret River. Australien är kända för sina vinregioner och här får du chansen att ta del av dem. Söker du efter mer äventyrliga aktiviteter har du chansen att snorkla längs barriärrevet, surfa på Bondi Beach eller ta del av landets djurarter som kängurus och kolor.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page