top of page

Vårt urval i Fiji

ERBJUDANDE!

Namale Resort & Spa Fiji

Namale Resort & Spa Fiji är en exklusiv resort belägen på en ö i Fijis vackra övärld. Här finner du ett tropiskt paradis med kritvita stränder och turkost vatten. Njut av de varma vindarna som sveper ...

ERBJUDANDE!

Yasawa Island Resort & Spa Fiji

Yasawa Island Resort & Spa Fiji är en exklusiv resort belägen på en av de mest avlägsna och orörda öarna i Fiji. Endast 18 lyxbungalower är gömda bland palmerna, var och en bara några steg från en tro...

Fiji

Vita stränder, kristallklart vatten och ett rikt undervattensliv. Fiji är ett tropiskt paradis där du kan njuta av den vackra naturen, solen och värmen samt utforska öarna.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Fiji är hem för några av världens mest imponerande korallrev. Här får du chansen att uppleva ett rikt marint liv och färgglada korallrev. Kava är även en traditionell dryck i Fiji, och här kan du delta i klassiska kava-ceremonier där drycken, tillverkad av roten av kavaplantan, delas i en gemenskap.

FAKTA OM FIJI

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 30-32 timmar

Visum:

Du måste prova Fiji!

Fiji består av över 300 öar, där varje ö är ett nytt tropiskt paradis med sin unika charm. Utforska de vackra stränderna och ta del av öns rika undervattensliv. Det klarblåa vattnet gör det perfekt för att dyka eller snorkla bland korallreven. Öarna ger dig även chansen att utforska regnskog, vattenfall och bergsområden. Fiji är den perfekta destinationen för dig som söker värme, där du får njuta av den vackra naturen och se solen gå ner i den tropiska horisonten.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page