top of page

Vårt urval i Kalifornien och Nevada

ERBJUDANDE!

Alila Napa Valley

Alila Napa Valley ligger mitt i Beringer Vineyards och är en fristad för dig som söker en avkopplande resa fylld med utflykter till närliggande vingårdar. Några av de närliggande vingårdarna inkludera...

Kalifornien och Nevada

I Kalifornien och Nevada får du uppleva stadspulsen i städer som Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas. Är du ute efter en naturupplevelse finner du det i nationalparken Yosemite med sina höga vattenfall, djupa dalar, och spektakulära berg.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Kalifornien är en av de främsta vinproducenterna i USA. Besök distrikten Napa Valley och Sonoma County som är kända för sina vingårdar och vinproduktion. Beläget på gränsen mellan Nevada och Kalifornien finner du Lake Tahoe som är en av de djupaste och klaraste insjöarna i Nordamerika.

FAKTA OM KALIFORNIEN OCH NEVADA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 13-15 timmar

Visum:

Därför älskar vi Kalifornien och Nevada!

Från det ökända Las Vegas med sina spektakulära kasinon till det pulserande Los Angeles. Kalifornien och Nevada bjuder på vackra städer, alla unika på sitt sätt. Här kan du ta del av kultur, konst, shopping och god mat.
För dig som vill uppleva vacker natur får du chansen att utforska de röda sandstensformationerna i Red Rock Canyon, den vackra alpinsjön Lake Tahoe eller saltslättorna i Black Rock Dessert där du kan få ta del av en ostörd stjärnhimmel. Utforska Napa Valley och dess vinregioner eller slappna av på någon av Kaliforniens stränder. Kalifornien och Nevada har något för alla, oavsett tillfälle.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page