top of page

Vårt urval i Florida

ERBJUDANDE!

The Miami Beach EDITION

Beläget i hjärtat av Miami Beach hittar du the The Miami Beach EDITION, en exklusiv destination i den pulserande staden. Här kan du njuta av vacker och unik inredning och hotellet är en perfekt utgång...

ERBJUDANDE!

Acqualina Resort & Residences on the beach - Bo 4 nätter, betala för 3

Just nu erbjuder Acqualina Resort & Residences on the beach dig 1 gratisnatt när du bokar 4 nätter (villkor gäller).

Välkommen till Acqualina Resort & Residences on the Beach – en utmärkt destinatio...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Orlando

Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World® Resort bjuder in dig till en oförglömlig blandning av lyx och nostalgi, beläget inom det prestigefyllda Golden Oak-området. Här möts elegans och ävent...

ERBJUDANDE!

The Setai Miami Beach - Bo 4 nätter, betala för 3

Just nu erbjuder The Setai Miami Beach dig 1 gratisnatt när du bokar 4 nätter (villkor gäller).

I hjärtat av Miami hittar du The Setai Miami Beach, en exklusiv destination i art deco-stil. Detta hot...

Florida

Från det pulserande Miami, tropiska Key West till fartfyllda Orlando och unika Everglades. Florida erbjuder dig en variation av destinationer, alla med sol och värme.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

South Beach i Miami är hem för en av världens största samlingar av Art Deco-arkitektur. Art Deco Historic District är ett känt område i staden och besöker du Miami under december månad är ett besök på det anrika Art Basel ett måste.

FAKTA OM FLORIDA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 13-14 timmar

Visum:

Därför älskar vi Florida!

Utforska det pulserande Miami, med sina stränder, levande nattliv och konstdistrikt. En perfekt destination för dig som både vill ha stadslivet i kombination med sol och bad. Söker du något mer tropiskt erbjuder Florida Keys sina vackra öar, med turkosa vatten och vita stränder. För hela familjen finner du Orlando, känt för sina nöjesparker. Bo på ett av de lyxiga hotellen och rör dig sedan ner mot Everglades och Sanibel Island för att avslut semestern med äventyr och vackra stränder.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page