top of page

Vårt urval i Hawaii

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort Hualalai

Four Seasons Resort Hualalai är en vacker resort belägen på ön Hawaii, närmare bestämt på Kona-kusten. Här finner du en avkopplande miljö, perfekt för dig som vill slappna av och njuta av solen och vä...

ERBJUDANDE!

The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach

The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach är ett paradis beläget på ön Oahu. Koppla av vid resortens pooler, den kritvita sandstranden eller utforska den vackra ön. The Ritz-Carlton är en utmärkt des...

ERBJUDANDE!

Halekulani

Halekulani är en exklusiv resort belägen på Waikiki Beach i Honolulu, Hawaii. Resorten har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1917, och den har förblivit en symbol för lyx och elegans på ...

Hawaii

På Hawaii blir du välkomnad till tropiska öar och vackra stränder med turkost vatten. Det här är platsen för dig som vill utforska tropisk natur på land, snorkla i det kristallklara vattnet eller bara ligga på stranden och slappna av.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Besöker du Hawaii under vintermånaderna migrerar humpbackvalarna till de varma vattnen utanför Hawaii, vilket ger dig chansen att få bevittna dessa majestätiska varelser. Maui är särskilt känt för valskådningsturer.

FAKTA OM HAWAII

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 21-23 timmar

Visum:

Därför rekommenderar vi Hawaii!

Din resa till Hawaii kommer fyllas med underbar snorkling och fantastiska stränder. Om du söker en resa med tropiskt klimat är Hawaii den perfekta tillflyktsorten. Här får du upptäcka den fascinerande lokala kulturen eller kanske testa på den klassiska hula-dansen? Vare sig du väljer att spendera dina dagar på stranden eller till att utforska ön och all dess natur kommer du känna dig som hemma med den vänliga och välkomnande lokalbefolkningen.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page