top of page

Vårt urval i Kanada

ERBJUDANDE!

Fairmont Banff Springs

Välkommen till Fairmont Banff Springs, ett elegant och historiskt hotell beläget i den vackra orten Banff i Alberta, Kanada. Hotellet är en av de mest ikoniska byggnaderna i Banff och har lockat besök...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort and Residences Whistler

Four Seasons Resort and Residences Whistler är en exklusiv destination belägen mitt i bergen i den pittoreska byn Whistler i British Columbia. Denna resort är perfekt för hela familjen, vinter som som...

ERBJUDANDE!

Rosewood Hotel Georgia

Rosewood Hotel Georgia är ett femstjärnigt hotell beläget i centrala Vancouver. Med sin elegans och förstklassiga service utgör det den perfekta utgångspunkten för din resa till staden. Från hotellet ...

Kanada

I Kanada finner du allt från enastående natur, vinteraktiviteter till pulserande städer som Toronto och Vancouver. Kanada ger dig en helhetsupplevelse, med unika landskap, valsafari i en välkomnande atmosfär.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Kanada är hem för otroligt vackra naturområden, inklusive de majestätiska Rocky Mountains, unika sjöar som Lake Louise och Moraine Lake, imponerande glaciärer och vidsträckta nationalparker som Banff och Jasper.

FAKTA OM KANADA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 8-13 timmar

Visum:

Därför älskar vi Kanada!

Utforska stadspulsen i Ottawa eller Vancouver och ta del av god mat, konst och kultur. Utforska Kanadas vackra natur genom valsafari, vandring i vackra bergsmiljöer eller genom att besöka Niagarafallen. Upplev nationalparker som Banff och Japser och dess rika naturliv eller åk till de vackra sjöarna som Lake Louise. Besöker du Kanada under vinterhalvåret erbjuder landets skidresorter dig bra skidåkning och vackra vinterlandskap.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page