top of page

Vårt urval i Sri Lanka

ERBJUDANDE!

Ceylon Tea Trails

Ceylon Tea Trails är beläget avsides på 1250 meter höjd. Här kan du kan finna lugn i det vackra landskapet bland ormbunkar och blomsterkantade omgivningar. På resorten väntar upplevelser av gourmetma...

ERBJUDANDE!

Uga Chena Huts

På Uga Chena Huts vaknar du upp i din privata bostad omgiven av frodig växtlighet, vilket gör det till en idealisk plats att ta ett morgondopp. Från poolen kan du även njuta av en skymd utsikt över de...

ERBJUDANDE!

Wild Coast Tented Lodge

Wild Coast Tented Lodge är en exklusiv och naturnära boende med unika safariupplevelser på Sri Lankas sydöstra kust. Belägen i närheten av Yala National Park, är denna lodge designad för att smälta in...

ERBJUDANDE!

Amanwella

Söker du en elegant och avskild strandsemester som kan kombineras med turer till forntida tempel och tätbevuxen djungel, kan Amawella vara något för dig. Här bor du med en obruten utsikt över Indiska ...

Sri Lanka

Sri Lanka är ett unikt land som erbjuder dig allt från en mångfaldig natur, kulturell rikedom, historiska platser och en egen matkultur. Utforska Sri Lanka och låt landet visa dig allt från teplantager och tropiska ständer till regnskog och bergsområden.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Sri Lanka är en av världens största teexportörer, och dess gröna teplantager i höglandet är kända för att producera några av världens bästa teer. Utforska området kring staden Nuwara Eliya som särskilt är känt för sina teodlingar. Ta även chansen att utforska Yala National Park som är känt för sin rika flora och fauna, inklusive leoparder, elefanter och många fågelarter. Udawalawe National Park är en annan populär plats för att se vilda djur, särskilt elefanter.

FAKTA OM SRI LANKA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 13-15 timmar

Visum:

Därför rekommenderar vi Sri Lanka!

Ta del av landets rika historia och kultur, utforska antika städer som Anuradhapura eller tempel som Siririya. Lär dem om processen att tillverka te i området Nuwara Eliya. Här får du möjligheten att strosa längs dem gröna teplantagerna och njuta av den vackra vyn samtligt som du lär dig om processen. Sri Lanka är även hem till vackra stränder där du kan koppla av och njuta av värmen. Söker du något mer äventyrligt kan du utforska landets nationalparker och ta del av vilda djur och den frodiga regnskogen.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page