top of page

Vårt urval i Mauritius

ERBJUDANDE!

LUX* Belle Mare

På en semester till LUX* Belle Mare kan du njuta av avkopplande dagar med sol och bad på vita stränder och samtidigt ha möjlighet att spela en golfrunda eller två. Här har du närhet till några av öns ...

ERBJUDANDE!

Constance Belle Mare Plage

På Constance Belle Mare Plage kan du njuta till fullo på sol- och badsemestern. Berömd för sin utmärkta 5-stjärniga service, varma atmosfär och tropiska miljö, kommer du ha gott om tid för återhämtnin...

ERBJUDANDE!

JW Marriott Mauritius Resort

Välkommen till Mauritius och JW Marriott Mauritius Resort – den perfekta destinationen för dig som vill kombinera avslappning med sol och bad. På resortens spa, Pure Spa finner du en meny med omsorgsf...

ERBJUDANDE!

One&Only Le Saint Géran

One&Only Le Saint Géran är en exklusiv resort belägen på den vackra ön Mauritius. Här finner du kritvita stränder med klarblått vatten. Njut av värmen och solen samt lyxiga rum i en riktigt tropisk pa...

ERBJUDANDE!

Mauritius LUX* Grand Baie

Mauritius LUX* Grand Baie är en exklusiv resort belägen på den vackra ön Mauritius. Resorten ligger i den pittoreska orten Grand Baie på den norra kusten av ön. Här kan du njuta av värmen och solen på...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita är en lyxig tillflyktsort på Mauritius östkust. Här är du omgiven av turkost vatten, vita stränder och frodiga trädgårdar i ett tropiskt paradis.

Här kan du ...

Mauritius

På din resa till Mauritius gör du rätt i att njuta av sol och bad i det turkosa vattnet vid de vita stränderna, men här kan du dessutom fylla dagarna med sportaktiviteter som golf och tennis. Utforska ön och se vart resan tar dig.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Längs Mauritius kust finner du färgsprakande korallrev och marint liv som lämpar sig perfekt för både snorkling och dykning. För dig som söker mer spänning kan du besöka Casela World of Adventures för chansen att åka zipline mellan trätopparna.

FAKTA OM MAURITIUS

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 16-19 timmar

Visum:

Därför älskar vi Mauritius!

På denna paradisö hittar du tropiska stränder och kan spendera dagarna på vita stränder och snorkla bland de vackra korallreven som omger ön. Ute på vattnet får du chansen att testa på kite- och vindsurfing eller för dig som vill upptäcka mer av ön finns natursköna vandringsleder inåt land. Mauritius är dessutom hem till flera internationellt hyllade golfbanor som Heritage Golf Club och Ile aux Cerfs Golf Club med slående vyer över det tropiska landskapet och turkosa vattnet. Oavsett om du vill ha en händelse fylld sportresa eller bara en tropisk tillflykt vid strandkanten är Mauritius rätt destination för dig.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page