top of page

Vårt urval i Seychellerna

ERBJUDANDE!

Mango House Seychelles

Mango House byggdes ursprungligen av Gian Paolo Barbieri, en av världens mest hyllade fotografer. Född i Milano i en familj av textilgrossister, fann han en passion för kreativitet och fotografi i sin...

ERBJUDANDE!

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island

Den 31 januari 2024 slog Waldorf Astoria Seychelles Platte Island upp portarna. Detta är en unik resort som ligger 130 kilometer söder om Mahé Island, den största ön i Seychellerna. Ta en 25-minuters ...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort Seychelles

Four Seasons Resort Seychelles är en lyxig resort belägen på den vackra ön Mahé i Seychellerna. Här kommer du in i en avskild miljö, inbäddad i ett frodigt tropiskt klimat och med fantastisk utsikt öv...

ERBJUDANDE!

Le Domaine de l’Orangeraie

La Digue är en liten ö i Seychellerna som är känd för sina vita stränder, vackra natur och avslappnade atmosfär. Hotellet bjuder in dig till en avslappnade flykt från vardagen och är perfekt för dig s...

Seychellerna

Seychellerna är resmålet för dig som söker en tropisk flykt med möjlighet till att hoppa mellan unika och avskilda öar i Indiska Oceanen. Här får du en blandning av paradisstränder, korallrev och chansen att utforska öarnas mångfald av djur och natur.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

På din resa till Seychellerna har du möjlighet att upptäcka flera paradisöar. Var och en av dem erbjuder tropiska skogar, vackra stränder och korallrev för dig som är sugen på dykning eller snorkling. Du kan välja mellan segeläventyr med dagsutflykter eller att gå i land och upptäcka naturen samt den tropiska skogen genom vandringsturer genom Morne Seychellois National Park.

FAKTA OM SEYCHELLERNA

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 13-16 timmar

Visum:

Därför älskar vi Seychellerna!

Seychellerna består av en rad olika öar, var och en präglad av sin egen unika charm. Öarna är också kända för sin romantiska atmosfär och utgör en utmärkt destination för smekmånaden eller romantiska getaways. Utforska urskogar genom vandringsleder som ger möjlighet att upptäcka unika växt- och djurarter. Oavsett om du föredrar äventyrssporter, avkoppling vid stranden eller att utforska naturen och kulturen, är en resa till Seychellerna ditt perfekta resmål.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page