top of page

Vårt urval i Madagaskar

ERBJUDANDE!

Constance Tsarabanjina

Constance Tsarabanjina är en exklusiv resort som ligger på en liten ö i norra delen av Madagaskar, vilket ger dig en privat och avskild vistelse. Här får du uppleva ett varmt tropiskt paradis med vita...

Madagaskar

Madagaskar är känt för sin breda biologiska mångfald med djur och växtarter som inte återfinns någon annanstans på jorden. Som hem till en rad ekosystem med allt från halvöknar, regnskogar och kustlandskap kan du forma din naturupplevelse helt efter egen smak.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Lemurer är en av Madagaskars mest kända invånare. Ön är hem för många unika arter som inte finns någon annanstans på jorden. Denna biologiska mångfald inkluderar lemurer, kameleonter, geckoödlor, och en rad sällsynta växtarter. Här finner du även vackra stränder, inklusive Nosy Be, en ö som är känd för sina stränder, korallrev och marinliv.

FAKTA OM MADAGASKAR

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Du måste prova Madagaskar för att:

Madagaskar är destinationen för dig som vill uppleva något helt unikt. Här hittar du djurarter som enbart finns på ön, inklusive lemurer, kameleonter och många andra arter. Ön har också ett varierande landskap där majestätiska baobabträd står längs de uttorkade lervägarna. Här finns även möjligheter till sol och bad, med snorklingsmöjligheter vid korallreven längs kusten. Madagaskar är destinationen för dig som vill blanda fritt mellan naturupplevelse, utforskning och avslappning vid stranden.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page