top of page

Upplev Island och bo på Blue Lagoon Iceland!

Letar du efter din nästa destination eller vill du ha tips på en unik upplevelse i hjärtat av Island, med sina unika natur och vackra landskap? Då är denna destination något för dig.


Blue Lagoon Iceland Resort Spa är en avkopplande oas som är belägen mitt i Islands vulkaniska landskap. Det är känt över hela världen för sitt vatten med sina terapeutiska egenskaper, så är det ett måste om du besöker ön.När du kliver in i denna nästan overkliga miljö möts du av det mjölkblåa vattnet som glittrar under den nordiska himlen. Omgivet av karga lavafält skapar kontrasten mellan de svarta stenarna och de blå vattnen en unik atmosfär.En viktig del av Blue Lagoon-upplevelsen är naturligtvis det geotermiska saltvattnet. Dessa vatten, rika på mineraler som kisel och svavel, sägs ha läkande egenskaper och kan lugna hudåkommor och främja avslappning. Här kan du koppla av i lagoonens varma vatten och låta de mineralrika vattnen verka medan de sköljer bort vardagens stress.Förutom det unika landskapet och det helande vattnet erbjuder resorten ett brett utbud av spa-behandlingar som är utformade för att ge dig en total avkoppling. Från lyxiga massager till uppfriskande ansiktsbehandlingar, varje behandling är utformad för att dra nytta av lagoonens vatten. Utöver spabehandlingarna erbjuder resorten en rad andra bekvämligheter för att säkerställa en oförglömlig vistelse. De lyxiga boendena smälter sömlöst samman med naturen och erbjuder panoramautsikt över lagunen och lavafälten. De fina matupplevelserna visar det bästa av isländsk matlagning med färska, lokalt producerade ingredienser.Blir du sugen på att boka en resa till Island eller blir du bara sugen på att boka en resa? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från hotell och flyg samt att guida dig till den destinationen som passar dig.
コメント


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page