top of page

En unik upplevelse i Malaysia!

Ge dig ut på en förtrollande resa i Malaysia! Välkommen ombord på Eastern & Oriental Express, ett Belmond lyxtåg som går från Singapore genom Malaysia och som är en resa tillbaka i tiden till en förförisk era. Den karakteristiska krämfärgade och gröna exteriören öppnar upp för välpolerade korridorer med träpaneler och silkeslena möbler, präglade av asiatisk design.


När du väl är ombord, slå dig ner i Bar Car där en jazzklubbsatmosfär råder med musik som svävar i luften, medans du serveras champagne och signaturdrinkar.



En smakupplevelse

Slå dig ner i en av två matsalar för en utsökt gastronomisk upplevelse. Ombord på Eastern & Oriental Express återspeglas konst och kultur från Asien i sin design och inredning.


Teamet ombord skapar rätter som gör middagen till en höjdpunkt på din resa, medans en frestande frukost kan serveras i bekvämligheten i din privata hytt.


Ombord på den malaysiska restaurang väntar en middagsupplevelse smaksatt från det lokala Peranakan-köket. Med en unik kombination av kinesiska och malaysiska smaker erbjuds du en modern tolkning av lokal mat.



I hjärtat av Malaysia

Berika din upplevelse på Eastern & Oriental Express genom att delta i ett utbud av utflykter och aktiviteter utanför tåget.


Oavsett om du möter lokalbefolkningen i en traditionell by eller smakar på rätter som utgör själen i regionen - skapar Belmond minnesvärda stunder för dig genom hela din resa i Malaysia.



Blir du sugen på att utforska Malaysia genom Eastern & Oriental Express, eller vill du utforska andra länder genom tåg? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från flyg och tågbiljetter samt att guida dig till den destinationen som passar dig.




BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page