top of page

Hyr en villa i Italien i sommar!

Har du ännu inte hunnit planera sommarsemester så passa på att hyra en villa i Italien!

Vad är inte härligare än att ha sin privata oas att spendera sina dagar i? Att bjuda över vänner, laga goda middagar tillsammans och njuta av de vackra omgivningarna. Italien har något som passar alla, oavsett syfte och sällskap. Söker du en lugn oas på den italienska landsbygden hittar du undangömda villor längs vinrankor och lummiga omgivningar. Söker du istället något mer kustnära kan både Lake Como och en villa längs Amalfikusten vara något för dig.

Vi har listat åtta av våra favoritvillor runt om i Italien och vi hoppas att någon av dem ska falla just dig i smaken.

Palazzo Santa Croce - Positano, Amalfikusten

Beläget på Amalfikusten i södra Italien bjuder Positano på färgglada hus som klättrar upp längs de branta klipporna som möter Tyrrenska havet med spektakulära utsikt, charmiga gränder och pittoreska stränder.


Villa Daria - Porto Rafael, Sardinien

Porto Rafael är belägen på den norra sidan av ön Sardinien. Staden är känd för sina lyxiga villor, pittoreska stränder och kristallklara vatten. Det är en lugn och avkopplande plats, perfekt för dig som söker en avskild och exklusiv semesterupplevelse.


Villa Immacolata - Anacapri, Amalfikusten

Anacapri är en del på den västra delen av ön Capri i Kampanienregionen i Italien. Staden lockar mindre turister än den mer kända staden Capri och erbjuder dig en avkopplande och fridfull atmosfär.


Santa Croce - Umbrien

Umbrien är en region i mellersta Italien och kallas ofta för "det gröna hjärtat av Italien" tack vare regionens böljande landskap. Perfekt för dig som söker en lugn oas.


Villa Imperiale - Lake Como

Belägen vid det idylliska Lake Como, vid den sydvästra delen av sjön hittar du denna vackra villa.


Tenuta Ceccatelli - Siena, Toscana

Belägen i det vackra Toscana finner du denna oas. Perfekt för dig som vill slappna av och njuta av vin på närliggande vingårdar.


Villa Aiano - Capri, Amalfikusten

Vakna upp till en enastående utsikt över vackra Capri. Njut av god mat, vackra miljöer och sol och bad.


Trullo Dei Pumi - Cisternino, Puglia

I södra Italien hittar du en del av den berömda Itria-dalen som är känd för sina karakteristiska trulli-hus, som är traditionella stenbyggnader med koniska tak. Staden är också omgiven av olivlundar och vingårdar som är typiska för det apuliska landskapet.


Blir du sugen på att hyra en villa vid någon av dessa destinationer eller på en annan plats i Europa? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från flyg och villa samt att guida dig till den destinationen som passar dig.
댓글


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page