top of page

Upplev Marbella & få en unik upplevelse med Quality Caviar!

I samarbete med Quality Caviar Stockholm erbjuder vi dig en unik upplevelse i Villa Abisko, Marbella. Här får du och ditt sällskap en vacker villa att spendera era dagar i med mat i toppklass. Vi skräddarsyr din vistelse efter dina önskemål. För caviarälskaren bjuder Quality Caviar Stockholm in till en fantastisk provning med sin caviar i toppklass. Här får du även möjligheten att få se störens liv och hur caviar kommer till.



Välkommen till Villa Abisko – din portal till en oöverträffad nivå av exklusivitet och lyx i hjärtat av Marbella. Denna extraordinära tillflyktsort är mer än bara en plats att bo på; det är en upplevelse där varje detalj är designad för att omfamna elegans och förfining.


Här erbjuds du:


Oasis of Luxury - Upptäck en harmonisk atmosfär i Villa Abisko's exklusiva miljö. Villa Abisko är inte bara en plats att bo; det är en destination där lyxen flödar genom varje vrå, och varje ögonblick är en indulgens i överlägsen elegans.


Förstklassig boende - Denna lyxiga villa erbjuder dig en förstklassig övernattning, där varje rum är en fristad av komfort och exklusivitet. Varje gäst får det lilla extra och varje detalj är utformat för att göra din vistelse oförglömlig.


Gastronomiska Upplevelser - Njut av en kulinarisk resa med Quality Caviar Stockholms private chef-upplevelse, privata middagar och catering. Varje smak är noggrant utvald för att föra fram en symfoni av sensationer, skräddarsydd för att uppfylla dina gastronomiska önskningar.


Evenemang i Elegans - Villan är den perfekta platsen för exklusiva evenemang. Från privata sammankomster till företagskonferenser – vi skapar minnen som varar livet ut. Quality Caviar Stockholm erbjuder även caviarprovningar för en extra touch av lyx – Läs mer om Quality Caviar Stockholm här.


Fritid och Samarbeten - För dig som söker avkoppling och rekreation har vi nära samarbeten med golfklubbar och padelanläggningar. Njut av en dag fylld med sport och aktiviteter, perfekt avslutad med en avkopplande vistelse i Villa Abisko.


Unik Dagsutflykt till Rio Frio - Utforska en störodling och upplev de unika fiskarna under en lyxig provning vid Rio Frio. En dag full av äventyr och exklusivitet, skräddarsydd för att ge dig en unik insikt i störens liv och hur caviar kommer till.



Detta är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans!


Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan skräddarsy din upplevelse tillsammans med Quality Caviar Stockholm i Marbella.




BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page