top of page

Annas resa till Maldiverna!

En av mina favoritdestinationer är helt klart Maldiverna! Det är alltid lika vackert och är enligt mig den ultimata destinationen för att koppla av och njuta av god mat, vackra miljöer och den tropiska värmen.


Under 2023 var jag där och bodde på Heritance Aarah som är belägen på en privat ö i Maldiverna.Resan dit och hem flögs med Emirates Business Class vilket är den ultimata starten på semester. Här får man sjunka ner i sköna säten, med gott tilltugg och ett glas bubbel för att skåla in semestern. Vi mellanlandade i Dubai och hann även med ett stop i deras Moët bar.Resorten håller hög klass och vi bodde i deras water villas som ligger längs ute i havet. Att vakna upp med utsikt över det turkosblå vattnet och de vita sandstränderna i ett tropiskt paradis är den ultimata semesterupplevelsen enligt mig.Under dagarna låg vi mest på stranden och kopplade av varvat med fantastisk snorkling. Heritance Aarah erbjuder även dykning och snorkelturer som vi var ute på en dag. Maldiverna erbjuder ett fantastiskt marint undervattensliv och att snorkla i det klarblåa vattnet är ett måste.Heritance Aarah har s.k Premium All inclusive som innebär att nästan allt är inkluderat. Resorten erbjuder även olika barer och restauranger som alla har sin egen touch. Mina favoriter var dem med utsikt över horisonten och att blicka ut över den med solnedgången gör det där lilla extra för matupplevelsen.


Inom resorten finns möjlighet till padel och tennis och har givetvis ett underbart SPA där jag tog magiska massagebehandlingar.


Hit åker jag gärna igen!


Blir du sugen på att boka en resa till Maldiverna? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från hotell och flyg samt att guida dig till den destinationen som passar dig.
Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page